Mesajul cu care Iulia Vântur și-a luat prin surprindere fanii. Vedeta radiază de fericire. „Schimbarea poate avea loc oriunde, oricând, dacă ești pregătit”

Badea Violeta 20.10.2022, 21:14

Iulia Vântur s-a stabilit în India de mai bine de zece ani, unde trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de actorul de la Bollywood, Salman Khan. Mai mult decât atât, fosta prezentatoare TV o duce bine și pe plan profesional, ajungând să cânte pe cele mai mari scene ale lumii. Însă, blondina și-a surprins fanii cu cel mai recent mesaj. Iată ce a anunțat în mediul online!

Iulia Vântur și-a surprins fanii cu cel mai recent mesaj. Ce se întâmplă în viața vedetei

Deși a părăsit de mai bine de zece ani România, Iulia Vântur a rămas una dintre cele mai îndragite personaje din țara noastră, iar de câte ori publică câte ceva pe rețelele sociale, fosta prezentatoare TV reușește să atragă numeroase comentarii și aprecieri.

De curând, iubita lui Salman Khan și-a surprins admiratorii din mediul online cu un mesaj ce poate fi interpretat în diferite moduri. Frumoasa vedetă vorbește despre o schimbare importantă ce urmează să aibă loc în viața ei. Despre ce să fie vorba oare?

„În drum spre mine însămi.

Reamintește-ți! Schimbarea poate avea loc oriunde, oricând, dacă ești pregătit pentru ea!”, a fost mesajul publicat de Iulia Vântur, în mediul online.

Momentan, fosta prezentatoare TV nu a dorit să dezvăluie mai multe detalii, însă pare că vedeta și-a propus lucruri extrem de ambițioase. Cu siguranță, la un moment dat, fanii săi vor afla despre ce este vorba.

Citește și Iulia Vântur revine la TV. Ipostaza neașteptată în care fanii o vor reîntâlni pe vedetă pe micile ecrane!

Iulia Vantur revine la tv in Romania
Iulia Vantur 

„M-am simțit câteodată rușinată, umilită”

În cadrul unui interviu acordat recent, Iulia Vântur a dezvăluit și motivul pentru care a decis să nu se căsătorească, momentan. Cu toate că a fost educată după principiile societății românești, fosta prezentatoare TV a ales să meargă pe propriul drum, să facă exact ce simte, fără să țină cont de părerile celorlalți.

„Da, am fost crescută, educată după aceleași norme ale societății. Știam că trebuie să mă mărit până la 30 de ani, apoi să fac un copil etc. Cred că mereu am ales altceva, exact ce am simțit, nu ce mi-au spus cei din jur. E acel adevăr interior, pe care îl poți auzi chiar dacă e gălăgie în jur.

M-am învinovățit, m-am îndoit. M-am simțit câteodată rușinată, umilită de reacțiile oamenilor din jur, de propriile gânduri. Tocmai pentru că nu am luat aceeași cale cu cei din jurul meu, calea „normalității!.

Până când, într-o zi, mi-am spus: STOP. Fiecare alegere a mea a fost făcută cu și din sufletul meu, așa cum am simțit că este drumul meu pe care să mă regăsesc și pe care să pot fi autentică și sinceră, așa, fără regrete, doar cu recunoștință”, a declarat Iulia Vântur, într-o intervenție pentru Viva.ro.

Citește și Iulia Vântur, luată prin surprindere de apariția lui Salman Khan în România. Nici ei nu i-a venit să creadă cine a urcat, de fapt, pe scenă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...