Mesajul copleșitor al Andreei Bălan! Ce s-a întâmplat după despărțirea de George Burcea

Iancu Andreea 02.06.2020, 21:08

Andreea Bălan părea că trăiește o poveste frumoasă de dragoste atunci când viața i l-a scos în cale pe George Burcea. Din păcate, încercările prin care a trecut Andreea în ultimul an de zile sunt de-a dreptul copleșitoare. Deși a trecut de la agonie la extaz în doar câteva luni, a fost în pericol de moarte, acum trebuie să facă față unei situații în care trebuie să își crească fetițele de una singură.

Andreea și George nu mai sunt o familie

Au pus punct unei căsnicii scurte, dar și relației ce dura de mai bine de cinci ani. Andreea Bălan și George Burcea au divorțat în luna februarie, după ce artista a simțit că lucrurile în cuplu au început să se răcească. De asemenea, frumoasa cântăreață tocmai trecuse prin clipe groaznice. Artista a fost la un pas de moarte la nașterea celei de-a doua fetițe. Deși George a fost atunci alături de ea, ulterior, în relația cu Andreea, el a devenit distant.

Andreea Bălan a povestit într-un interviu exclusiv pentru viva.ro, cum George a început să fie tot mai puțin prezent acasă. Bărbatul începuse să lipsească nopți la rând, neglijându-și în primul rând copiii. Astfel, artista mărturisește că fostul său soț se schimbase total, devenind de nerecunoscut.

Andreea și George Burcea au divorțat Foto - Fanatik
Andreea și George Burcea au divorțat
Foto – Fanatik

Declarație emoționantă a Andreei, după despărțirea de George

Despărțirile sunt extrem de dificile, oricât de puternic ai fi. Iar Andreea Bălan a dat dovadă de multă tărie de-a lungul timpului. Deși a reușit să treacă pentru diferite încercări ale vieții, artista mărturisește că nu se aștepta ca povestea sa, cu iz de basm, să se încheie astfel.

M-am simțit abandonată emoțional și fizic. M-a durut foarte mult faptul că el nu a înțeles ce pierdere emoțională și fizică am avut atunci, eu nemaiputând să am copii. A fost alături de mine în primele luni de la naștere, dar apoi s-a îndepărtat și nu i-a mai păsat de ceea ce simt. Visul meu cel mai mare era să am o familie, iar acum, fiind mamă singură e destul de greu de gestionat, atât emoțional, cât și fizic și logistic., a spus Andreea Bălan pentru viva.ro.

Cu părere de rău, cântăreața explică faptul că viața sa este radical schimbată. Totodată, Andreea a trecut printr-o traumă îngrozitoare. Pe scurt, Andreea Bălan nu va mai putea avea copii. Pe de altă parte, este conștientă că George își va putea reface viața cu ușurință.

El va putea să își facă altă familie, cu alți copii. Eu nu voi mai avea parte de acest vis niciodată, mă refer la posibilitatea de a fi împreună cu tatăl copiilor mei. Îmi doresc și sper că voi găsi pe cineva care mă va accepta așa cum sunt, a mai spus artista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...