Mesajul Andreei Bălan în plin scandal cu George Burcea. Ce i-a transmis mamei sale

Redacția IMPACT 09.03.2020, 08:12
Mesajul Andreei Bălan în plin scandal cu George Burcea. Ce i-a transmis mamei sale

Andreea Bălan trece printr-o perioadă foarte dificilă pe plan sentimental având în vedere că tatăl fetițelor sale a plecat de acasă și își dorește să pună punct relației. În această situație, cântăreața a dezvăluit că cea care o sprijină și o ajută enorm este nimeni alta decât mama sa. De asemenea, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant cu ocazia zilei de 8 martie.

Mesajul Andreei Bălan pentru mama sa de 8 martie: „Am fost și sunt o norocoasă”

După separarea de George Bucea, cele două fetițe ale cuplului, Ella și Clara au rămas în grija Andreei Bălan, care trebuie să se împartă între carieră și familie. Însă, vedeta are un ajutor de nădejde, pe mama sa, căreia a ținut să-i mulțumească printr-un mesaj pe Facebook. Valeria Bălan a fost tot timpul aproape de fiica sa, mai exact la câteva case distanță, iar de când George Burcea a plecat de acasă, aceasta s-a mutat în aceeași casă cu Andreea pentru a o ajuta cu cele mici. Iată ce mesaj i-a transmis Andreea, mamei sale de 8 martie!

andreea balan, mesaj, 8 martie, mama sa
Mesajul Andreei Bălan pentru mama sa de 8 martie: „Am fost și sunt o norocoasă”. Sursă foto: SpyNews

Andreea Bălan i-a declarat mamei sale printr-un mesaj pe Facebook cât de mult o iubește și cât de mult apreciază că este fiica sa. Vedeta a mărturisit că mama sa i-a fost sprijin întotdeuna și că a ajutat-o foarte mult și cu fetițele sale.

„La mulți ani MAMI și la mulți ani tuturor femeilor din întreaga lume!  Am fost și sunt o norocoasă să am o mamă minunată care mi-a fost alături întodeauna la bine și la rău, iar de când sunt mamă, mi-a fost din prima zi aproape atât mie cât și Ellei și Clarei. Abia când am devenit și eu mamă, am înțeles ce înseamnă iubirea necondiționată și îmi doresc să fiu pe zi ce trece un om mai bun ca fetițele mele să fie mândre de mine așa cum eu sunt mâdra de mama mea”, a scris cântăreața pe pagina sa de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe