Mesajele uluitoare pe care Bianca Drăgușanu le-a primit de la Claudia Pătrășcanu. Cum vrea să-și despartă soțul de amantă

Iancu Andreea 25.01.2021, 08:40

Vestea că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt la un pas de nuntă a făcut-o pe Claudia Pătrășcanu, fosta soție a afaceristului, să izbucnească. Bruneta, alături de care Bădălău are doi copii, dar cu care se află în plin proces de divorț, i-a transmis Biancăi mai multe mesaje neașteptate pe telefon.

Claudia Pătrășcanu, mesaje dure către Bianca Drăgușanu. Ce i-a transmis fosta soție actualei iubite a lui Bădălău

Bianca Drăgușanu pare că se bucură de o nouă perioadă plină de iubire, după eșecul relației cu Alex Bodi, fostul său partener. Blondina a petrecut o vacanță de vis în compania lui Gabi Bădălău și chiar a șocat showbiz-ul românesc când a anunțat că urmează să se mărite pentru a treia oară.

Trăiesc viața pe care o merit și pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Nu vreau să vorbesc despre partenerul meu de viață, vreau să vorbesc despre mine – sunt bine! Am un copil sănătos, am o afacere care funcționează, am prieteni lângă mine. Da, mă mărit…cândva! A treia oară cu noroc, am mai spus , declara Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D.

În ciuda acestui moment fericit, fosta soție a lui Gabi Bădălău a decis să ia măsuri și să îi transmită Biancăi mai multe mesaje cu privire la fost său soț. Bruneta se află în plin proces de divorț cu tatăl copiilor săi, despre care nu are o părere tocmai bună. Astfel, Claudia Pătrășcanu a încercat să o avertizeze pe Bianca Drăgușanu despre „adevărata față”a lui Bădălău.

Claudia i-a scris Biancăi mesaje peste mesaje, a terorizat-o. I-a spus că vrea să îi vorbească de la femeie la femeie, să îi explice ce fel de om e Gabi. Și apoi au urmat texte kilometrice, în care Claudia și-a spus năduful. I-a spus Biancăi că el nu are atâția bani pe cât vrea să pară, că are multe amante, că nu poate fi bărbatul unei singure femei. Că o agresa fizic, că e un bărbat care umilește femeile, a spus un apropiat al Biancăi Drăgușanu pentru playtech.ro.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în proces de divorț
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în proces de divorț

„Gabi le cere pe toate de soție”

Totodată, sursa indicată menționa că fosta soție a lui Gabi Bădălău i-a povestit Biancăi despre modul în care se poartă bărbatul cu cei doi copii. Având în vedere că și Bianca este mama unei fetițe, bruneta a încercat să o prevină pe blondină în privința comportamentului pe care obișnuiește să îl aibă Gabi cu copiii, în cazul în care și-ar dori să aibă și un copil cu noul său partener.

I-a mai zis că nu este un tată implicat. Mai apoi i-a povestit niște episoade in care Bădălău vorbea urât despre Bianca și spunea că nu s-ar uita la ea. Claudia i-a mai spus blondinei că Gabi le cere pe toate de soție, însă niciodată nu se ține de cuvânt. Bianca nu a vrut să se bage între ei, pe ea nu o interesează scandalul lor. Nici nu o cunoaste bine pe Claudia, s-au văzut întâmplător pe la evenimente, atâta tot. Ea e șocată de îndrăzneala Claudiei de a da asemenea mesaje, a mai spus sursa pentru playtech.ro

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...