Mesaje, SMS-uri și felicitări deosebite de Paște, de trimis familiei și prietenilor

Daria Petrescu 18.04.2020, 17:03
Mesaje, SMS-uri și felicitări deosebite de Paște, de trimis familiei și prietenilor

An de an, românii trimit cu ocazia sărbătorilor de Paste milioane de mesaje prin SMS, email, dar și prin rețelele de socializare. Iată câteva mesaje care le vor face ziua mai frumoasă celor dragi, în această perioadă.

Mesaje special de Paște, pentru cei dragi

Un iepuraş tare drăgălaş a iesit în cale cu viteză mare şi-ţi urează neîncetat să ai Paşte Minunat și Hristos a Înviat. Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.

„Știu că nu ai fost cuminte, iepurașul nu mă minte, cadouri nu vei primi, dar eu tot te voi iubi!”

„La mine a venit de ceva timp iepurașul. Mulțumesc că exiști în viața mea!”

„Vezi că ai de plătit întreținerea, de făcut piața și de luat copilul de la bunici. Glumesc, m-am ocupat eu de toate. Paște fericit!

” M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine!

Paşte mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi.  Fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate.

Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE. Cioc! Cioc! Astăzi am ieşit din ou special pentru tine, să-ţi urez un Paşte fericit.

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară. Să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

Sfintele Sărbători de Paşte să vă aducă linişte în suflet. Multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Paşte Fericit!

Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet “Hristos a înviat!”

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!

Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!

„Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!”

Paştele este o ocazie potrivită pentru a te gândi la cei dragi, un mesaj sau un SMS fiind ocazia ideală pentru a vă arăta sentimentele. În cazul în care nu aveţi inspiraţie, însă, iată mai jos câteva mesaje şi SMS-uri de Paşte numai bune.

Urmăriți Impact.ro și pe