Mesaje și urări BAC 2022. Gânduri frumoase pentru elevii care au promovat Bacalaureatul

Badea Violeta 24.06.2022, 15:13
Mesaje și urări BAC 2022. Gânduri frumoase pentru elevii care au promovat Bacalaureatul

Mesaje și urări BAC 2022 pentru absolvenții claselor a XII-a care au promovat Bacalaureatul. Examenul maturității, așa cum i se mai spune, reprezintă ultima și cea mai importantă provocare din viața elevilor de liceu. Tocmai din acest motiv, cei care au reușit să obțină rezultate bune merită felicitați de apropiații lor. Dacă întâlnești absolvenți care au trecut cu bine peste acest hop, nu ezita să le transmiți toate gândurile frumoase. Nu ai inspirație? Iată câteva idei cu care nu poți da greș!

Mesaje și urări BAC 2022 pentru elevi

Mai mult de 126.000 de absolvenţi de liceu s-au înscris la examenul naţional de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2022. Examenele au menirea de a se asigura că elevii au o bună înțelegere a subiectelor și că sunt capabili să-și folosească cunoștințele pentru a progresa și a se dezvolta, indiferent de ceea ce aleg să facă în viitor.

Pentru absolvenții claselor a XII-a a fost o perioadă extrem de dificilă, iar cei care au promovat merită toate felicitările, indiferent din partea cui vin ele: profesori, părinți, prieteni apropiați sau rude.

Nu putem spune că există mesaje șablon de urare, fiindcă fiecare persoană e bine să se ghideze după propria simțire. Cu toate astea, câteva exemple pot veni în ajutorul celor ce se află în impas și nu au inspirația necesară. Iată în rândurile următoare cele cele mai frumoase mesaje și urări BAC 2022.

Mesaje si urari BAC 2022
Mesaje si urari BAC 2022

Gânduri frumoase pentru elevii care au promovat examenul de Bacalaureat

  •  Felicitări pentru absolvirea examenului de Bacalaureat! Acum că ai trecut de acest hop te aşteaptă adevărate greutăți ale vieţii, însă continuă să îndrăzneşti și să speri că vei trece cu bine și te vei bucura de toate realizările.
  • Ai cunoscut victoria, dragul meu prieten! Fii tot timpul pozitiv și plin de voie bună! A fi încrezător este extrem de important.Cu siguranta vei realiza lucruri mărețe în viitor.
  • Îți dorim mult noroc pe mai departe. Am crezut tot timpul în capacitățile tale și nu ne-ai dezamăgit niciodată.
  • Ai trecut cu bine și peste acest prag! Bucură-te și mândrește-te cu această realizare extrem de importantă. Vei observa că toate porțile ți se vor deschide. Rămâi la fel de îndrăzneț și toate dorințele tale se vor concretiza. Ești un adevărat învingător!
  • Voința de a reuși este adevărata cheie a reușitei și tu ai reușit să demonstrezi acest lucru. Sunt convins că vei alege întotdeauna calea succesului. Te felicit și mă mândresc cu tine!
  • Cu ocazia absolvirii liceului, îți dorim mult noroc pe mai departe, pe drumul ce îl vei urma în viitor!
  • Ai absolvit liceul. Ești la mai mult de jumătate de drum. Mai sunt doar trei ani de facultate. Datorită voinței tale, vei reuși tot ceea ce ți-ai propus.
  • Ai trecut cu bine de examenul maturității și acum ești în vârf. E timpul să te îndrepți spre o facultate și să le arăți tuturort ce știi să faci.
  • Toate dorințele se împlinesc atunci când crezi cu adevărat! Felicitări pentru notele obţinute la examenul de bacalaureat!
Urmăriți Impact.ro și pe