Mesaje de Sf. Grigore pe care să le trimiți prietenilor. 19 urări alese

Daria Petrescu 30.09.2020, 09:18
Mesaje de Sf. Grigore pe care să le trimiți prietenilor. 19 urări alese

Sărbătoarea Sfântului Grigore este una dintre cele mai importante din an. Credincioșii respectă cu sfințenie tradițiile și obiceiurile acestei zile sfinte. Mai mult, mii de români își sărbătoresc ziua numelui, de Sfântul Grigore. Astfel că, pentru a le face acestora o mica bucurie și pentru a însenina ziua prietenilor care poartă acest nume, iată mai jos câteva mesaje.

Mesaje de Sf. Grigore

Sărbătoarea este respectată pentru a nu avea parte de boli. De asemenea, credincioșii respectă sărbătoarea pentru ușurarea păcatelor. Totodată, Sfântul Grigore este considerat ocrotitor al văduvelor și vitelor.

Iată câteva mesaje pe care să le trimiteți apropiaților

Fie ca toate împlinirile, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi cât mai frumoasă!

– Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului numai bine! La Mulţi Ani!

– Să-ţi dea Dumnezeu sănătate şi linişte în suflet. Să ţi se împlinească visele şi să te poţi bucura de tot ce ai!

– Ziua Sfântului Grigore  să vă aducă bucurii, fericire și împlinire pe toate planurile

-Astăzi este o zi specială pentru cei care poartă numele Sfântului Grigore. Cu această ocazie, îți doresc să ai parte de momente frumoase alături de cei dragi. La mulți ani

-De ziua ta, să ai parte de o zi perfecta petrecută în compania familiei, prietenilor și a colegilor. Multă sănătate și împlinire pe toate planurile.

-Bunul Dumnezeu să te ocrotească și să îți dăruiască o zi perfecta. Să ai parte de momente de liniște și bucurii pe toate planurile. La mulți ani

– Pentru că este o zi specială, sărbătorită de toți credincioșii, îți ureș și eu multă sănătate și fericire alături de cei dragi.

– Fie ca sfinţii ce te protejează să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată!

Ziua numelui să-ţi fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii!

Sfântul Grigore este considerat ocrotitor al văduvelor și vitelor
Sfântul Grigore este considerat ocrotitor al văduvelor și vitelor

– La mulţi ani şi voioşie, Domnul alături să-ţi fie, bucurii să-ţi dăruiască şi nimic să nu-ţi lipsească! La mulţi ani!

– Bucuria lumii toată, zi de zi-n uşă să-ţi bată, iar Bunul Dumnezeu să-ţi dea, tot ce îţi doreşti şi ai vrea!

Priveşte această zi specială ca pe o nouă pagină din povestea ta de viaţă, o poveste tot mai frumoasă cu fiecare an ce vine. La mulţi ani!

– Pentru ca astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani!

– Îţi doresc pe vânt ce bate, multă, multă sănătate şi pe stele ce lucesc, fericire iţi doresc. La mulţi ani!

– În această zi specială, să ai parte de tot ce e mai bun. Să fii fericit și să te bucuri de familie și prieteni

– Fie ca această zi să fie una fericită pentru tine. De Sfântul Grigore, multă sănătate , liniște și pace în suflet, își doresc

– Ziua aceasta sfântă să îți aducă multe clipe de fericire și împlinire. Să sărbătorești alături de prieteni, cu bucurie și mulțumire.

– Să-ţi dea Dumnezeu sănătate şi linişte în suflet în această zi specială. Să ai parte de liniște și împlinire. La mulți ani!

Urmăriți Impact.ro și pe