Mesaje de la mulți ani pentru fiică. 30 de urări speciale și emoționante

Emanuela Pană 08.11.2022, 17:33
Mesaje de la mulți ani pentru fiică. 30 de urări speciale și emoționante

Mesaje de la mulți ani pentru fiică. O fiică este darul neprețuit pe care îl primești în calitate de părinte. Este o binecuvântare divină. Ea aduce atât de multă semnificație vieții tale, devenind incontestabil centrul universului tău. De fapt, aceasta este magia pe care o fac copiii. Dacă ești în căutare de mesaje deosebite de la mulți ani pentru fiica ta, avem pentru tine felicitări unice, stânse într-o colecție întocmită cu mult drag.

Mesaje de la mulți ani pentru fiică. Cele mai frumoase și emoționante urări

Mesajele de la mulți ani pentru fiică sunt cele pe care un părinte la va trimite întotdeauna din toată inima. Se spune că legătura dintre mamă și fiică este cea mai puternică, însă suntem convinși și tații își iubesc și prețuiesc fetițele nespus. Așadar, dacă ești părinte și este ziua fiicei tale, transmite-i chiar acum cea mai deosebită urare, care să-i încălzească inima.

Pentru orice mamă și tată, fiica lor este cea mai bună, cea mai frumoasă și cea mai inteligentă. Și fiecare are dreptate! Copilul tău este cel mai de preț dar, iar datoria care îți revine în calitate de părinte este, mai presus de toate, să-l înconjori cu iubire și afecțiune. Poți să-i reamintești fiicei tale cât de mult o iubești chiar acum, trimițându-i unul dintre mesajele de la mulți ani de mai jos.

1. La mulți ani, fiica mea! Ziua de azi e numai a ta. Tu dăruiești lumii bucurie. Îți doresc ca în viață să nu întâlnești ghinionul, să crezi în tine, să-ți găsești a doua jumătate, cu care-ți va plăcea să-ți petreci toată viața. Să fie mai multe zâmbete, fericire, hohote, bucurie, emoții, înțelepciune, flori și cadouri. La mulți ani!

2. Legătura dintre mamă și fiică e una foarte specială. Încrederea pe care o avem una în cealaltă, iubirea noastră dincolo de cuvinte, o prietenie cât o viață de om – nu pot fi slăbite de nimic. Inima noastră este una. La mulți ani, draga mea!

3. Fie ca toate zâmbetele tale să fie la fel de dulci precum cel pe care mi l-ai arătat când ai venit pe lume. La mulți ani!

4. Nu rata aceste momente fericite, care nu se mai întorc! La mulţi ani, fata mea!

5. Să îți păstrezi mereu zâmbetul cald, sufletul pur şi lumina în priviri cun erau în prima zi în care m-ai văzut. La Mulţi Ani, copil frumos și bun!

6. La mulți ani, draga mea! Și, nu uita, ziua în care te-ai născut a fost cea mai frumoasă și fericită zi a vieții mele!

7. Draga mea, la multi ani! Îți doresc multe bucurii și pace în suflet și cât mai multe râsete. Și toată fericirea pe care ți-o poate aduce viața! Viața e un dar minunat și urarea mea e simplă dar dragostea e singurul lucru care contează dacă ai sănătate: Să fii mereu iubită, draga mea!

8. Draga mea, te iubim din tot sufletul! La mulți ani și să nu uiți niciodată, tu ești minunea noastră!

9. Te felicit micuța mea prințesă. Îți doresc doar bunătate și căldură sufletească. Multe bucurii în viață și succese în orice lucru. Fie ca visele să se împlinească, iar soarta să-ți ofere doar cadouri plăcute. Mereu crede în tine și niciodată nu dispera și să știi că inima mea mereu este cu tine. La mulți ani!

10. Scumpa mea fetiță, fie ca viața ta să se aranjeze așa cum dorești! Raza de succes să-ți lumineze mereu calea vieții! Îți doresc să rămâi tot atât de pozitivă, veselă și fericită!

Urări de la mulți ani pentru fiică

Întrucât viața nu vine cu un manual, ea vine cu părinți, iar a fi părinte e o alegere pe care o faci în fiecare zi. În fiecare zi alegi să pui fericirea copilului tău mai presus de a ta. Să îl crești, să îl educi, să îl înveți lecții dificile… Dar și să-l feliciți atunci când este momentul. Iată și mai multe urări de la mulți ani pentru fiica ta.

Mesaje de la multi ani pentru fiica
Urari de la multi ani pentru fiica ta

 

11. Te felicit, draga mea, dragostea mea, mândria mea nemărginită, scumpa mea fiică! Îți doresc ca viața să-ți fie sărbătoare, în care tu vei fi o regină. Îți doresc bunăstare și bunătate. Să fii apărată cu ajutorul sprijinului prietenilor, și dragostei apropiaților de orice neplăcere și tristețe. Fie ca inima mea îndrăgostită de tată să fie un talisman de nădejde pentru tine și un garant al succesului. La mulți ani, draga mea!

12. La mulți ani, fiicei mele minunate! Îți trimit toată dragostea. Sper să ai o zi superbă. Te iubesc cu toată inima mea și te voi iubi mereu!

13. Draga mea, nu uita niciodată cât de frumoasă ești! Aduci soarele în viața mea și a celorlalți și ne faci ziua mai frumoasă. Ai ajuns așa departe și sunt atât de mândră de asta! Dar și mai mândră sunt de modul cum ai depășit momentele dificile de care te-ai lovit și cât de puternică ești! Întotdeauna să fii tu însăți, pentru că ești minunată! La mulți ani, draga mea!

14. De ziua ta, inima mi-e plină de amintiri cu o fetiță dulce, mititică și drăgălașă care mi-a atins inima și mi-a schimbat viața pentru totdeauna! La mulți ani, draga mea!

15. Azi, de ziua ta, sunt mândru de tine mai mult ca niciodată! Tu ești creația mea frumoasă! Fii, fiică, mereu fericită!

16. Se spune că fiecare fiică repetă într-un fel soarta mamei sale. Îți doresc, sângele meu, să iei din viața mea doar cele mai fericite, mai strălucitoare și mai frumoase momente! Pe drumul tău frumos să nu dai de necazuri. Îngerul să te acopere la nevoie cu aripa sa și să fie întotdeauna cu tine.

17.  Îngerul meu mic, să nu se termine niciodată cadourile pentru tine! Nici de ziua ta, nici în zilele obișnuite. Îngerul păzitor să te ocrotească, iar în inima ta să înflorească o grădină de bunătate. Să fii fericită mereu!

18. Să iubești, draga mea, și să fii iubită. Să adaugi mai multe culori calde în paleta zilei tale. Ești ca o dimineață – mereu frumoasă! Ești cea mai drăguță! Să sărbătorești această aniversare mai distractiv decât orice alt eveniment!

19. Ne dorim ca pentru tine totul să fie posibil: viața să-ți dădea fericire, să rămâi cea mai sinceră, amabilă și dulce și să nu uiți de noi, părinții tăi.

Citește și: Mesaje de la mulți ani pentru frate – 35 de idei originale pentru cei pe care îi avem alături toată viața

Felicitări pentru aniversarea fiicei tale

Niciuna dintre urările de mai sus nu te-a convins pe deplin? Nicio grijă! Continuăm colecția cu masaje de la mulți ani pentru fiica ta cu alte texte interesante. Reamintește-i copilei, adolescentei sau tinerei tale fiice cât de mult o iubești cu aceste mesaje minunate.

Felicitări pentru aniversarea fiicei

21. Bucură-te de fiecare clipă din viața ta, lasă toate visele să devină realitate cât mai curând, toate greutățile să fie depășite ușor și cel mai important – nu te certa cu soarta, dar nici nu te baza doar pe ea. Mereu luptă pentru ca să fii liberă ca o pasăre!

22. Știi care a fost cel mai fericit moment din viața mea? Când am auzit primul tău strigăt! De ziua ta, fiica mea iubită, visez la un lucru: fericirea să-ți copleșească întotdeauna casa!

Vezi și Mesaje de dragoste pentru soție. Cuvinte frumoase, care flatează orice femeie

23. Parcă ieri făceai primii pași… Dar timpul a trecut instantaneu și ai devenit deja adultă! Fie ca noii tăi pași prin viață să fie mai încrezători și mai puternici. Să ai o cale-n viață cu soare strălucitor, cu flori frumoase, cu primăvară-n suflet. Fiica mea iubită, tu-i poți încălzi pe toți cu bunătatea ta, exact ca soarele vara!

24. Întotdeauna am visat să fii cea mai fericită, mai curajoasă și mai reușită! Dragă fiică, de ziua ta, îmi doresc din tot sufletul să ai o energie inepuizabilă, să simți mereu pământul de sub picioare, dar să continui să visezi, să te străduiești să cucerești noi înălțimi! Iar povestea din visele tale din copilărie să devină realitate!

25. Îți doresc să te plimbi prin viață întâlnind numai bunătate. Salutări blânde de la mama!

26. Dacă visezi la un prinț – îl vei găsi, nu-ți face griji. Dacă visezi la fericire – vei primi steaua de pe cer, cu siguranță. Dacă visezi la liniște și armonie – voi deveni eu un vrăjitor și ți le voi asigura! Tata te iubește!

Vezi și La mulți ani, nașă. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pe care să le trimiți nașei tale

27. Fiica noastră! La mulți ani! Îți dorim să rămâi aceiași fată neastâmpărată, frumoasă și îndrăzneață! Dar nu uita și de noi, părinții tăi – până la urmă, anume noi suntem acei vrăjitori buni care îți îndeplinesc dorințele!

28. Dragă, iubită fiică! Iată a sosit și ziua ta de naștere. Să porți lumină în suflet, să fii fericită și veselă. Nu voi înceta niciodată să te iubesc!

29. Dragă fetiță, la mulți ani! Astăzi îți doresc din inimă, cu căldură și sinceritate, ca totul să funcționeze așa cum vrei tu, ca toate visele tale să devină realitate, fără să te facă să aștepți mult timp, și toți oamenii apropiați să fie alături de tine!

30. Astăzi e ziua iubitei mele fetițe. Vreau ca toate zilele tale să fie duminici! Te voi purta mereu în inima mea! De fapt – tu și ești inima mea!

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...