Mesaje de la mulți ani de Sfântul Ioan Botezătorul. Felicitări virtuale pe Whatsapp

Daria Petrescu 07.01.2020, 10:09
Mesaje de la mulți ani de Sfântul Ioan Botezătorul. Felicitări virtuale pe Whatsapp

Ioan Botezătorul se sărbătorește pe 7 ianuarie și este una din figurile centrale ale creștinismului și islamului. A fost considerat predicator și botezător pe malurile râului Iordan.

Mesaje de la mulți ani de Sfântul Ioan Botezătorul

”De Sf. Ioan, cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!”

”E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. La Mulți Ani!”

”Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ioan cât mai frumoasă!”

”Mă bucur că exiști în viața mea și mă bucur că Sfântul Ion, al cărui numei îl porți, mi te-a dăruit. Asta pentru a mă bucura de prietenia ta sinceră și necondiționată”

”Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer „La mulți ani”!”

”Îți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/ă de toți prietenii tăi”

”Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfantul Ion pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta. Să îți daruiască fericirea dorită și liniștea interioară.”

”Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei. Să fie la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori!”

”Se spune că iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arată bine fără luna. Niciodata fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorule/iubitule!”

Felicitări virtuale pe Whatsapp
Felicitări virtuale pe Whatsapp

”Cineva acolo sus te iubește … cineva aici jos ține tare mult la tine. La mulți ani!”

”Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine și însorite!”

”De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate. Să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Ioane!”

”De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Ion!”

”De Sfântul Ion, să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inima mare și iubitoare. La mulți ani!”

”De Sf. Ion, cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică. Fericirea să te ia în bratele ei în acest moment special!”

”Dragă Ioane, sper ca mesajul meu călduros să ajungă, deși afară este un ger de crapă pietrele, îți urez tot binele din lume”

”E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. La Multi Ani, Ioane!”

Urmăriți Impact.ro și pe