Mesaje amuzante pentru Revelion 2022. Cu aceste urări nu ai cum să dai greş

Iancu Andreea 29.12.2021, 11:11
Mesaje amuzante pentru Revelion 2022. Cu aceste urări nu ai cum să dai greş

Trecerea dintre ani este celebrată de mulți dintre noi alături de oameni dragi, însă există întotdeauna persoane la care ne gândim de Revelion și cărora le transmitem gânduri bune prin intermediul mesajelor și felicitărilor de Anul Nou. Pentru că în timpul petrecerii este dificil să fim inspirați și creativi, iată câteva idei de mesaje amuzante pentru Revelion 2022, care să aducă un plus de energie bună în noul an.

Idei de mesaje amuzante pentru Revelion 2022

Chiar dacă mulți dintre noi am putea crea o serie de mesaje și felicitări deosebite pentru noaptea dintre ani, numai bune de împărtășit cu cei dragi, adesea ne dorim să evadăm din zona clasică și să aducem un zâmbet pe chipul celor care primesc urările pentru noul an. Astfel, se nasc idei de mesaje amuzante pentru Revelion 2022, pe care le poți împărtăși cu persoanele dragi.

Dincolo de textele tradiționale, care îndeamnă la speranță, planuri de viitor și dorințe pentru sănătatea și fericirea celor dragi, gândurile bune pot fi transmise și prin intermediul unor mesaje de Revelion. Acestea vor aduce un zâmbet în plus destinatarilor. Iată câteva propuneri pe care le poți trimite în noaptea dintre ani.

Mesaje amuzante pentru Revelion 2022
Idei de urări amuzante pentru 2022

Urări amuzante pentru Anul Nou 2022

„Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

„Vine anul nou la tine/ Și te umple de mai bine/ Sa îți fie casa plină/ Tot plin să îți fie barul/ La fel și buzunarul/ Să-ntorci banii cu lopata/ Diamante cu găleata…/ la anu’ la Revelion / Să bei Don Perignon.”

„Previziuni meteo de REVELION 2022: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!”

„Noul an să vă aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!”

„Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!”

„Vă doresc de 2022 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizări, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!”

„Aho Aho, e Anul nou,
Şi găina-i fără ou,
Şi cucoşu’ fără guşă,
Dă-mi şi mie un leu mătuşă!”

„La Mulţi Ani, 2022!
Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este, noul an
Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!”

„Fie-vă verde dolarul,
Şi de whisky plin paharul,
Şi încă unul cu vin,
Pentr-un 2022 plin!”

„Viața mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!”

„În seara dintre ani te invit sub o crenguță de vâsc să ne punem aceeași dorință și să o facem să se împlinească în anul ce va urma. Accepți invitația?”

„În contul tău 2022, la Banca Viață am depus 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste și bucurii. La mulți ani!”

„Un 2021 în care să ai tot ce nu poți cumpăra cu bani.”

”Foaie verde maghiran,

A mai trecut încă-un an.

Și pentru cel care vine

Zi de zi să-ți fie bine

Gina Pistol să-ți gătească,

Antonia să îți citească

Beyonce să-ți cânte la masă

Kim Kardashian, ordine-n casă,

Un Lamborgini să ai

Și o vilă în Dubai”

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...