Mesaj-surpriză de la o mare campioană. Cine a felicitat-o pe Simona Halep pentru logodna cu Toni Iuruc

Gabriel Peneș 11.06.2021, 12:27

Simona Halep s-a logodit cu iubitul ei, Toni Iuruc. Pauza forțată luată de numărul 3 mondial din cauza accidentării suferite în turneul de la Roma a adus și lucruri bune în viața jucătoarei din Constanța. Halep a ratat participarea la Roland Garros, dar a avut bucuria de a primi inelul de logodnă din partea iubitului ei cu 13 ani mai în vârstă. În plus, ea a fost felicitată de o uriașă campioană pentru evenimentul deosebit din viața sa.

Mesaj-surpriză de la o mare campioană. Cine a felicitat-o pe Simona Halep pentru logodna cu Toni Iuruc

Simona Halep a intrat într-o nouă fază a relației cu Toni Iuruc. Cei doi sunt împreună de ceva timp, iar zvonurile despre o posibilă căsătorie au devenit tot mai intense în ultima perioadă. Aflată, în general, între două avioane și două turnee, numărul 3 mondial a căpătat un răgaz neplanificat, din cauza accidentării la gamba stângă suferite în turneul de la Roma, în 12 mai. Halep a fost forțată să nu participe nici la competiția ei preferată, cea de la Roland Garros, unde a câștigat trofeul în 2018. Însă, a avut mai mult timp pentru planurile referitoare la viața personală. Surse apropiate familiei Halep au declarat că era programată o cununie civilă chiar înainte de Roland Garros, urmată de o nuntă mare. Dar pandemia a dat peste planurile, așa că ele s-au amânat pentru o vreme.

S-ar putea ca o cununie civilă să fie chiar înainte de Roland Garros, să fie o petrecere restrânsă, în familie. Apoi, când deja se va fi terminat nebunia cu coronavirusul, Simona și Toni vor pregăti petrecerea cea mare. Dar, cel mai probabil, lucrurile astea se vor întâmpla anul viitor. Ea ar avea destul de mulți invitați din străinătate pe care ar fi absurd să îi țină în carantină, pentru eveniment. Așa că, Simona și Toni vor avea, de fapt, o nuntă cum și-au dorit: una pentru familie, intimă, cu doar cei foarte apropiați, și una demnă de o campioană mondială, dar reprogramată”, au declarat apropiați ai familiei Halep, potrivit retetesivedete.ro.

Visul numărul 3 mondial: „Să am un copil!”

Zilele trecute, Simo a apărut cu un inel de logodnă într-o fotografie distribuită într-un cerc mai restrâns de prieteni pe o rețea de socializare. Dar fotografia a „scăpat” și către presă. Așa că Simona Halep a putut fi admirată prezentându-și inelul, cu un zâmbet până la urechi. E vorba de o bijuterie impresionantă ca finețe, dar și ca valoare, inelul fiind din aur alb de 18 carate și valorând aproximativ 24.000 de euro. De altfel, viața de familie constituie un țel important pentru campioana noastră. Și, mai ales, a avea un copil. De altfel, acum ceva vreme, Halep a fost foarte sigură pe ea în răspunsul pe care l-a dat după ce a fost întrebată dacă e de părere că există ceva ce ar depăși senzațiile pe care le-a trăit pe terenul de tenis.

Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramane limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele. Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a spus Simona Halep, în cadrul emisiunii Apropo TV.

Vestea logodnei lui Halep a fost întâmpinată cu bucurie și de marea campioană și una dintre cele mai mari sportive din istorie, Nadia Comăneci. Pe contul personal de Facebook, „Zeița de la Montreal” a postat o fotografie cu ea și cu Simona, însoțită de mesajul: „Felicitări, dragă Simona, cu ocazia logodnei!”. Nadia și Simona sunt, alături de Ilie Năstase și Gică Hagi, cei mai cunoscuți ambasadori ai sportului românesc, ai României, în general, la nivel mondial. Simona este o mătușă devotată pentru fiica fratelui său, Nicolae. Micuța Tania, botezată așa după prenumele mamei campioanei, este feblețea jucătoarei de tenis care adoră să petreacă timp cu nepoțica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI