Mesaj surprinzător al Simonei Halep în plin scandal de dopaj. Ce spune despre Patrick Mouratoglou

Ana Anitoiu 07.11.2022, 17:41
Mesaj surprinzător al Simonei Halep în plin scandal de dopaj. Ce spune despre Patrick Mouratoglou

Simona Halep a transmis un mesaj surprinzător, în plin scandal de dopaj. Jucătoarea de tenis, care riscă o suspendare de patru ani pentru că a fost depistată cu Roxadustat, o substanţă ce ajută la o mai bună oxigenare a sângelui, a făcut o declarație despre antrenorul ei, Patrick Mouratoglou.

Ce mesaj a transmis Simona Halep despre Patrick Mouratoglou

Simona Halep a publicat mesajul despre antrenor după ce un alt jucător de tenis pregătit de Patrick Mouratoglou, danzeul Holger Rune, în vârstă de 19 ani, locul 10 ATP, a câștigat Masters-ul de la Paris, în urma unei finale cu Novak Djokovici, în vârstă de 35 de ani, locul 8 ATP, scor 3-6, 6-3, 7-5.

„Felicitări, Holger Rune! Mi-a plăcut să te văd jucând. Sunt mândră de antrenorul meu, Patrick Mouratoglou, o persoană specială”, a fost mesajul Simonei Halep despre antrenor, care a mers la Paris să fie alături de tânărul jucător de tenis.

Săptămâna trecută, Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a venit, la București pentru a vorbi cu campioana, care trece prin cea mai dificilă perioadă din cariera ei.

Simona Halep, la US Open 2022

Patrick Mouratoglou, despre Simona Halep

Deși a călătorit la Paris ca să fie alături de danzeul Holger Rune, antrenorul Patrick Mouratoglou a declarat, vineri, în capitala franceză, că ţine zilnic legătura cu Simona Halep şi că îi va sta alături româncei în toată această perioadă.

„Sunt în contact zilnic cu Simona, vorbim, îmi spune toate noutăţile. Sunt alături de ea în această perioadă dificilă. Cuvintele nu pot să cuprindă întreaga dificultate a situaţiei”, a spus Patrick Mouratoglou.

Simona Halep îl are de partea ei și pe șeful WTA, Steve Simon, care a spus că o crede pe Simona Halep că nu a luat în mod intenționat vreo substanță interzisă. Oficialul a precizat că nu pune la îndoială integritatea româncei, fost lider WTA.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...