Meme Stoica, anunț surpriză despre funcția lui la FCSB. Ce se întâmplă după ce se însănătoșește

Meme Stoica, anunț surpriză despre funcția lui la FCSB. Ce se întâmplă după ce se însănătoșește

Meme Stoica se află și el pe lista celor de la FCSB infectați cu noul coronavirus. Nu a mai putut face deplasarea în Serbia, pentru a fi alături roș-albaștri, la calificarea în turul 3 preliminar al Europa League, după meciul nebun cu Backa Topola. După victoria din Serbia, Meme Stoica a făcut un anunț suprirză despre funcția lui la FCSB.

Meme Stoica, anunț surpriză despre funcția lui la FCSB

Mihai Stoica, directorul sportiv neoficial al celor de la FCSB, a fost depistat cu COVID-19. Acesta nu a făcut deplasarea în Serbia, pentru meciul pe care FCSB, cu o echipă încropită, l-a câștigat în fața celor de la Backa Topola, și s-a calificat în turul 3 preliminar al Europa League.

Reprezentantul FCSB a fost testat pozitiv marți, 8 septembrie, alături de antrenorul cu portarii Marius Popa și de kinetoterapeutul Ovidiu Kurti. El nu a mai mers de pe 10 septembrie la baza de pregătire a echipei antrenate de Toni Petrea.

După calificarea în turul 3 preliminar al Europa League, Meme Stoica a făcut un anunț surpriză despre funcția lui FCSB. Ce se întâmplă după ce însănătoșește aflăm chiar de la el. Un mesaj de suflet, adresat în special celor care au jucat joi seara în Serbia.

„Promit în fața întregii suflări roș-albastre că – după ce voi învinge acest virus parșiv, cu care am meci 1 la 1 de 10 zile – mă voi reîntoarce în funcția în care am obținut cele mai mari performanțe ale unul club românesc după 1989 și voi apăra această echipă tânără, talentată și iubită de milioane de români! Copii, m-ați convins, nu vă mai las singuri câte zile voi avea în această viață!!!”, a postat Meme Stoica pe rețelele de socializare.

Meme Stoica, anunț surpriză despre funcția lui la FCSB. Ce se întâmplă după ce se însănătoșește

S-a răzgândit după victoria cu Backa Topola

FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Europa League, după un meci nebun în Serbia, cu 12 goluri. Calificarea i-a umplut sufletul de bucurie lui Mihai Stoica, care duce acum un „meci 1 la 1”, după cum s-a exprimat, cu virusul care dă fiori planetei.

„Luasem decizia de a nu mai ieși niciodată în presă, de a amenda, rar, anumite exagerări ale presei și ale oponenților doar în acest spațiu. Problemele personale mă convinseseră că e mai bine așa. Și, strict pentru mine, era.

Remarcabila prestație ale acestor copii, faptul că n-au capotat nici în asemenea condiții, că au predat o lecție de bărbăție și sacrificiu (fă-te bine repede, Florinele!) tocmai în patria războinicilor nr 1 ai Europei, fiind montați impecabil de cel mai mare luptător stelist al ultimului deceniu, Mihai Pintilii și – nu în ultimul rând – linșajul mediatic la care am fost supuși, în ultima vreme mi-au schimbat radical decizia!”, a precizat Mihai Stoica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI