Meme Stoica a dat startul glumelor după plecarea lui Leo Messi de la Barcelona. De ce nu poate ajunge la FCSB

Andrei Cezar 06.08.2021, 12:01

Meme Stoica a dat startul glumelor după plecarea lui Leo Messi de la Barcelona. Managerul general de la FCSB a trecut peste supărarea cauzată de eliminarea echipei roș-albastre din Conference League și s-a gândit să facă o postare amuzantă despre venirea lui Messi la echipa patronată de Gigi Becali, în condițiile în care jucătorul argentinian a rămas liber de contract.

Meme Stoica a dat startul glumelor după plecarea lui Leo Messi de la Barcelona. De ce nu poate ajunge la FCSB

La aflarea veștii care a uimit o lume întreagă, cum că Messi nu va mai rămâne la FC Barcelona, Mihai Stoica a lansat o provocare inedită fanilor de pe Facebook pe care i-a îndemnat să facă cele mai bune glume pe seama venirii lui Leo Messi la FCSB.

„Start glumelor cu Messi la FCSB”, a scris Meme Stoica într-o postare pe pagina sa de socializare.

Așa cum era de așteptat, la scurt timp au apărut apărut comentariile ironice și pozele cu fostul ”decar” al Barcelonei în tricoul lui FCSB. 

„E prea mic. Nu dă cu capu”, a fost reacția ironică primită de Mihai Stoica, la adresa lui Gigi Becali.

„A zis că nu mai ia străini liberi, etc”, a fost răspunsul lui Mihai Stoica, deranjat probabil de faptul că Gigi Becali l-a dat repede afară pe Zdenek Ondrasek.

Mihai Stoica a explicat și motivul pentru care a ales să posteze un astfel de mesaj: „Ideea era că românul – din ce în ce mai anost – o să invadeze rețelele cu glume gen ’îl ia nea Gigi pe Messi’?”.

Meme Stoica a dat startul glumelor dupa plecarea lui Leo Messi de la Barcelona
Meme Stoica a dat startul glumelor dupa plecarea lui Leo Messi de la Barcelona

Unde crede Gică Hagi că va ajunge Leo Messi, după despărțirea de Barcelona

”Regele” este convins că plecarea superstarului argentinian de la echipă ”blaugrana” va lăsa un ”gol imens”, însă recomandă catalanilor să treacă imediat peste ”șocul” despărțirii și să se concentreze pe găsirea unor jucători care să îi suplinească absența lui Messi.

Gică Hagi consideră că atacantul de 34 de ani va ajunge în cele din urmă la una dintre echipele cu un stil de joc ofensiv, asemănător Barcelonei.

Cine-l va semna, va juca în continuare foarte bine, în următorii trei-patru ani. City sau Paris, acolo va ajunge, undeva unde echipa joacă, domină, se impune, joacă un fotbal ofensiv. Vom vedea, sunt curios unde va merge.

Oriunde va merge, va marca echipa, el a făcut istorie, e unic, el a fost decar, nouar. A dat goluri cu nemiluita, e fenomenal”, a spus Gheorghe Hagi, potrivit digisport.ro.

Totodată, Gică Hagi a mărturisit că i-ar plăcea foarte mult să îl vadă jucând pe Messi alături de rivalul său, Cristiano Ronaldo.

Urmăriți Impact.ro și pe