Melodia Deliei, pe coloana sonoră a unui serial celebru în România. Prima reacție a artistei

Stan Filon 11.08.2021, 14:44
Melodia Deliei, pe coloana sonoră a unui serial celebru în România. Prima reacție a artistei

O melodie compusă și cântată de celebra Delia este noua coloana sonoră a unui serial celebru în România, care va avea premiera joi, 19 august, pe Antena 1. Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură startul noului sezon al celebrului serial ”Adela – Adevăr și eliberare”.

Melodia Deliei a ajuns pe coloana sonoră a unui serial celebru în România

Sezonul II al serialului ”Adela – Adevăr și eliberare” vine cu o noutate muzicală. Coloana sonoră va fi asigurată de Delia, cu melodia ”Aruncă-mă”. Hit-ul frumoasei jurate de la ”X-Factor” a strâns deja peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube și se potrivește de minune cu povestea serialului difuzat de Antena 1.

”Vinde-mi fericirea la primul venit, știi ce zic/Mai cumpără-ți o viață, că ție nu-ți mai ajunge nimic”, sunt doar două dintre versurile interpretate de Delia care se potrivesc ca o mănușă cu povestea serialului care va fi difuzat de Antena 1 joi, 19 august, de la ora 20:30.

Melodia Deliei a ajuns pe coloana sonora a unui serial celebru in Romania
Melodia Deliei a ajuns pe coloana sonora a unui serial celebru in Romania

”Eu, un pix, o foaie și un pian”

”Mi se pare foarte potrivită această alăturare și mă bucură, mai ales că pentru mine muzica și poveștile înseamnă vindecare, eu am scris de multe ori piese într-un soi de terapie. Eu, un pix, o foaie și un pian și încep să iasă multe lucruri la iveală, pentru că experienţele sunt acolo, le poţi accesa oricând pentru a scrie piese. Cât despre subiectul «dragoste» nu cred că trebuie alimentat cu nimic!”, a spus juratul „X Factor” Delia, care mai bifează o premieră în cariera sa. Este prima ei piesă care ajunge coloana sonoră a unui serial.

După cum bine știu fanii înrăiți ai serialului ”Adela”, acesta aduce în atenția publicului povestea a două surori, Adela și Andreea. Una dintre ele află că este fiica unui bogătaș, însă mama lor o trimite pe cealaltă fiică a ei în familia omului de afaceri.

Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahalaua unde a copilrit într-o vilă luxoasă la Snagov. Serialul este plin de dramatism și de momente de tensiune, dar și pasiune, care îi vor ține pe telespectatori cu sufletul la gură, mai ales că au loc schimbări dramatice de situație.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...