Meghan Markle, taxată dur de tatăl său! Atac fără precedent, după decizia controversată care a zguduit Casa Regală

Tatăl lui Meghan Markle o critică dur pe fiica sa. Foto: today.com

După ce Meghan Markle și Prințul Harry al Regtului Unit al Marii Britanii, au decis că vor să se separe responsabilitatea de membri seniori ai Casei Regale Britanice și să-și redobândească independența în plan financiar, apar, inevitabil și criticile la adresa lor. De pildă, tatăl lui Meghan Markle, care are supărări mai vechi cu fiica sa, se declară dezamăgit de hotărârea fostei Ducese de Sussex.

Casa Regală, un „supermarket cu coroană”

Dezamăgirea pe care Thomas Markle, tatăl lui Meghan este una de mare amploare. Acesta a explicat cum vede el situația ieșirii celor doi duci de sub tutela oficială a Casei Regale britanice, despre care a ajuns să se transforme, spune el, într-un „supermarket cu coroană”.

„Este dezamăgitor, ajunsese să trăiască visul oricărei fete. Fiecare își dorește să devină prințesă, ea a devenit. Acum renunță la tot, pentru bani. Trei milioane de dolari și o casă cu 26 de camere nu le-a fost de ajuns. Este stânjenitor pentru mine. Când s-au căsătorit, știau că au o obligație.”, a spus acesta pentru postul de televiziune britanic Channel 5.

Interviul în care Thomas Markle a criticat-o pe fiica sa a fost realizat de Channel 6 în urmă cu câteva zile și difuzat după anunțul de separare al Ducilor de Sussex de Casa Regală britanică. Însă după o accesarea a site-ului de astăzi, 22 ianuarie, întregul documentar de pe pagina oficială a site-ului televiziunii, a fost șters.

„Obligația de a fi parte din Familia Regală. Este una dintre cele mai mărețe și longevive instituții, iar ei au distrus-o, au transformat-o într-un Walmart (n.red unul din cele mai mari lanțuri de retail din lume) cu o coroană. Nu ar trebui să facă așa ceva, este ridicol.”, a mai transmis tatăl lui Meghan Markle, potrivit dailymail.co.uk.

El nu a mai vorbit cu fiica sa de la nunta actriței cu Prințul Harry.

„Nu o văd contactându-mă, în special acum… Și nici pe Harry, dar cred că ambii se transformă în suflete pierdute. Nu știu ce vor. Cred că nu știu ce vor”, a mai spus Thomas Markle.

Mai mult tatăl lui Meghan Markle a declarat recent pentru publicația britanică Page Six că în trecut, el a aflat de sarcina fiicei lui întâmplător, ascultând buletinul de știri de la un post de radio. Totodată, Thomas Markle spune că el și fiica sa sunt atât de înstrăinați încât nu crede niciodată că o va mai vedea, până să fie „coborât în mormânt”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI