Meghan Markle și Prințul Harry și-au anunțat decizia. La ce au renunțat. Fanilor nu le va conveni

Iancu Andreea / 11.01.2021, 09:26
Meghan Markle și Prințul Harry și-au anunțat decizia. La ce au renunțat. Fanilor nu le va conveni

O nouă decizie neașteptată a cuplului format din Meghan Markle și Prințul Harry i-a luat prin surprindere pe fanii celor doi. Recent, ei au anunțat că urmează să renunțe la un alt aspect important al vieții lor în societate, după ce în urmă cu un an de zile s-au retras din familia regală britanică.

Meghan Markle și Prințul Harry, departe de ura din mediul online

Cuplul Meghan Markle și Prințul Harry a luat de curând o decizie neașteptată de cei care îi apreciază, după ce s-au confruntat cu o situație neplăcută în online. Cei doi soți au luat hotărârea de a renunța la social media, în urma sentimentului de ură pe care l-au regăsit în mai multe mesaje ale internauților. Astfel, Harry și Meghan renunță la social media și nu vor mai interacționa cu urmăritorii lor.

Fanii celor doi nu vor mai avea acces la viața privață a lui Meghan și Harry, aceștia renunțând la a mai folosi platformele Twitter sau Facebook, potrivit Sunday Times. Ducele și ducesa de Sussex se bucură de 10 milioane de urmăritori pe Instagram, însă au hotărât să respingă aplicațiile de social media, ca urmare a rolului progresiv pe care îl au acum în America, statul care i-a primit cu brațele deschise după renunțarea la statutul din familia regală britanică. Principalul cont de socializare al lui Harry și Meghan a fost @sussexroyal pe Instagram, care a strâns 10,4 milioane de urmăritori, dar nu are conținut nou din martie 2020.

Ducii de Sussex renunță la social media
Ducii de Sussex renunță la social media

Motivele din spatele deciziei ducilor de Sussex. De ce renunță la social media

Este evident faptul că mediul online a căpătat o putere incredibilă, o dovadă fiind inclusiv evenimentele recente din Statele Unite, unde mai mulți protestatari au luat cu asalt clădirea Capitoliului, în urma unor nemulțumiri expuse de Donald Trump. În acest context, Meghan Markle și Prințul Harry își doresc să stea departe de ura din social media, mai cu seamă după ce s-au confruntat deja cu multe situații neplăcute.

Meghan a povestit despre abuzul pe care l-a trăit în timpul concediului de maternitate cu Archie. De asemenea, nici fundația susținută de Meghan și Harry, Archewell  nu va beneficia de expunere în social media, conform The Times. Pe de altă parte, Regina Elisabeta a II-a, prinţul Charles, prinţul Williams şi soţia acestuia Kate, precum şi alţi membri ai familiei regale britanice folosesc frecvent Instagram, Twitter şi Facebook pentru a-şi promova activităţile oficiale şi caritabile. În schimb, Meghan Markle a renunțat la blogul său, numit The Tig, atunci când s-a logodit cu Harry. în noiembrie 2017. Tot atunci, ducesa de Sussex a încetat activitatea de pe contul său personal de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI