Meghan Markle și Prințul Harry, o nouă schimbare! Unde vor locui cei doi, după ce au decis să părăsească Canada

Redacția IMPACT 25.02.2020, 15:58
Meghan Markle și Prințul Harry, o nouă schimbare! Unde vor locui cei doi, după ce au decis să părăsească Canada

După ce în urmă cu aproximativ două luni Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la titlurile regale și s-au mutat în Canada, acum cei doi au luat o nouă hotărâre. Mai exact, aceștia intenționează să părăsească Canada și să se mute într-o altă țară, împreună cu bebelușul lor, Archie.

Unde vor locui Meghan Markle și Prințul Harry, după ce au decis să părăsească Canada

Meghan și Harry au luat decizia de a se muta din Canada la doar două luni de când s-au stabilit acolo, în dorința de a duce o viață liniștită și frumoasă departe de regulile impuse de Familia Ragală. Acum, cei doi locuiesc într-o vilă de 14 milioane de dolari, deținută de un oligarh rus, undeva în Vancouver, Canada. Însă, aceștia ar intenționa să se mute într-o nouă vilă în Malibu, care se află la o distanță de 100 de kilometri de casa în care mama Ducesei de Sussex, potrivit Ciao.ro.

De asemenea, casa din Malibu ar fi una mult mai luxoasă, fiind echipată cu cinci dormitoare spațioase, un teren de tenis, o piscină cu bar și împrejurimi fanstastice. În plus, casa are prpriul cinema cu canapele din piele neagră și o cramă. Unul dintre dormitoare are o priveliște minunată. spre una dintre grădinile reședinței. Proprietatea a mai fost deținută de actorul David Charvet, cunoscut din pelicula Baywatch, și soția acestuia, Brooke Burke.

meghan markle, printul harry, mutare, canada
Unde vor locui Meghan Markle și Prințul Harry, după ce au decis să părăsească Canada

Nu este prima dată când se vorbeşte de dorinţa lui Meghan Markle de a se întoarce în oraşul în care s-a născut. O sursă apropiată ducesei de Sussex declara că „la urma urmei, Meghan este o fată din California’. În această zonă ea ‘ar putea respira în voie, să aibă o mai mare libertate, independenţă şi control asupra vieţii sale ….”.

Meghan Markle are planuri mărețe pentru viitorul nu foarte îndepărtat. Vedeta serialului Suits va reveni într-un alt rol, fiind pe cale să își repropulseze cariera. În acest sens, aceasta ar fi făcut deja mai multe vizite pentru a discuta posibile proiecte și nu se va ține departe de tot soiul de producții.

Există deja zvonuri că Meghan lucrează atât la un film, dar și la un serial, ce va fi difuzat și pe platforma de streaming Netflix. Totodată, Jessica a fost și una dintre domnișoarele de onoare în cadrul nunții regale din 2017.

Urmăriți Impact.ro și pe