Meghan Markle se întoarce la prima ei dragoste! Ducesa de Sussex a luat o decizie definitivă

Ana Anitoiu 15.07.2021, 11:11

Meghan Markle se întoarce la prima ei dragoste. Ducesa de Sussex a luat o decizie definitivă, la trei ani după ce s-a căsătorit cu prințul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, cu care are doi copii.

Meghan Markle se întoarce la prima ei dragoste

La scurt timp după ce a intrat oficial în familia regală britanică, Meghan Markle a trebuit să-și ia adio de la viața ei de până atunci. Actrița americană, care a mai fost căsătorită cu un bărbat înainte de a se mărita cu prințul Harry, a trebuit să șteargă conținut pe care îl publicase pe rețelele de socializare, să fie discretă în privința opiniilor ei și să respecte numeroase reguli. Ulterior, vedeta a dezvăluit în cadrul unui interviu acordat celebrei Oprah Winfrey că s-a gândit să se sinucidă.

Acum, la ceva timp după ce ea și prințul Harry s-au mutat în Statele Unite ale Americii, Meghan Markle se întoarce la prima ei dragoste – actoria. Ducesa de Sussex pregătește pentru Netflix un serial animat despre aventurile unei fete în vârstă de 12 ani care este inspirată de mai multe femei influente care s-au remarcat în istorie.

Meghan Markle se intoarce la prima ei dragoste! Ducesa de Sussex a luat o decizie definitiva
Meghan Markle si printul Harry

Meghan Markle revine în forță

Producția aparține companiei Archewell Productions, ce a fost fondată de prinţul Harry şi Meghan Markle. Firma este creditată drept creator sub titulatura Ducesa de Sussex. Ea va fi producător executiv alături de Carolyn Soper (”Sherlock Gnomes”, ”Tangled”), Dan Cogan (”Icarus”, ”The Apollo”), David Furnish (”Rocketman”, ”Gnomeo & Juliet”) și Liz Garbus (”I’ll Be Gone in the Dark”, ”What Happened, Miss Simone?”).

Proiectul, ce are titlu provizoriu ”Pearl”, este primul serial de animaţie al Archewell Productions. Showrunner şi producător executiv va fi Amanda Rynda (”DC Super Hero Girls”, ”The Loud House”). Acesta vine în contextul în care prinţul Harry şi Meghan Markle au semnat în toamna trecută un acord multianual cu Netflix pentru a produce lungmetraje, documentare, show-uri şi seriale dedicate copiilor.

Ce decizie au luat prințul Harry și Meghan Markle pentru fiica lor

În ciuda faptului că acum locuiesc în cartierul Montecito din Santa Barbara unde sunt vecini cu celebrități precum Oprah Winfrey, Meghan Markle și prințul Harry au luat o decizie pentru fiica lor ce arată că nu s-au desprins cu totul de Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Cei doi își vor boteza fiica, Lilibet, în credinţa Bisericii Anglicane, aşa cum au procedat și cu fiul lor, Archie, acum în vârstă de doi ani.

Este posibil ca botezul micuei Lilibet să fie organizat la începutul lunii august. Cel mai probabil, ceremonia va fi una extrem de discretă. La botezul lui Archie, Meghan Markle și prințul Harry au interzis accesul presei şi nu au dorit să dezvăluie nici măcar numele nașilor. Vezi AICI cum arată locuința de lux a cuplului Meghan Markle și prințul Harry!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...