Meghan Markle, acuzații dure din partea tatălui ei. Motivul pentru care bărbatul a ajuns să fie gelos pe Prințul Charles: “Am plâns”

Diana Radu 23.01.2020, 16:49
Meghan Markle, acuzații dure din partea tatălui ei. Motivul pentru care bărbatul a ajuns să fie gelos pe Prințul Charles: “Am plâns”

Tatăl lui Meghan Markle lansează un nou set de replici dure la adresa fiicei sale și a Prințului Harry. Declarațiile lui Thomas Markle apar într-un documentar TV care a fost difuzat miercuri. De asemenea, în cadrul documentarului tatăl lui Meghan a dezvăluit că este gelos pe Prințul Charles și că a plâns atunci când a văzut la TV nunta fiicei sale cu Harry.

Care este motivul pentru care tatăl lui Meghan Markle este gelos pe Prințul Charles

Thomas Markle a povestit în cadrul documentarului difuzat de Alaska TV/ Channel 5 că faptul că și-a văzut fiica pășind spre altar, din fața televizorului alături de prințul Harry l-a făcut să plângă și în același timp să fie gelos pe prințul Charles. Motivul pentru care în inima lui a luat naștere acest sentiment este pentru că prințul Charles a putut fi alături de fiica sa în ziua cea mare, iar el nu.

”Fiica mea arăta minunat. Regret că nu am putut participa la nuntă. Recunosc că am plâns… Nici până în ziua de azi nu am putut uita acele clipe”, a declarat tatăl lui Meghan Markle.

printul charles, meghan markle, tatal lui meghan
Care este motivul pentru care tatăl lui Meghan Markle este gelos pe Prințul Charles

Tatăl lui Meghan Markle nu a mai vorbit cu fiica sa din luna mai a anului 2018, iar în cadrul documentarului a mai menționat că motivul care a dus la destrămarea relației dintre ei, a fost prințul Harry care s-a purtat ca un ”copil sensibil de 12 ani”. De asemenea, el a mai precizat că nu și-a cunoscut încă nepotul de a cărui existență a aflat de la radio.

Cât despre decizia lui Meghan Markle și a lui Harry de a renunța la responsabilitatea de membri seniori ai Casei Regale Britanice și să-și redobândească independența în plan financiar, acesta a spus că este dezamăgit de această decizie. Mai exact, acesta a spus că nu înțelege de ce fiica sa a ales să dea cu piciorul la ceea ce avea. De asemenea, Thomas a subliniat că Meghan și-a asumat niște responsabilități atunci când s-a căsătorit cu prințul Harry pe care ar fi trebuit să le îndeplinească până la capăt.

”Este dezamăgitor, ajunsese să trăiască visul oricărei fete. Fiecare își dorește să devină prințesă, ea a devenit. Acum renunță la tot, pentru bani. Trei milioane de dolari și o casă cu 26 de camere nu le-a fost de ajuns. Este stânjenitor pentru mine. Când s-au căsătorit, știau că au o obligație.”, a spus acesta pentru postul de televiziune britanic Channel 5.

Urmăriți Impact.ro și pe