Mega Image dă gratis aceste lucruri pentru clienți. E valabil până la finalul anului

Andreea Bisinicu / 29.11.2020, 10:50
Mega Image dă gratis aceste lucruri pentru clienți. E valabil până la finalul anului

Mega Image dă gratis aceste lucruri pentru clienți. E valabil până la finalul anului 2020. Toți românii trebuie să știe asta și să meargă să le ridice de la cel mai apropiat magazin din vecinătatea lor. Ultima zi din ultima lună a anului curent aduce mici daruri pentru cei care cumpără de la lanțul de magazine precizat.

Mega Image dă gratis aceste lucruri pentru clienți

Mega Image, unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România, a pregătit un cadou pentru clienții lor fideli. Se pare că până la sfârșitul anului 2020 românii primesc cadou un kilogram de clementine, în fiecare zi, scriu cei de la playtech.ro. Da, ai citit bine. Tot ce trebuie să faci este să participi la un concurs pe care celebrul magazin l-a pornit pe pagina lor oficială de Facebook și să dai tag unui prieten care crezi ca s-ar bucura alături de tine de acest premiu, iar numele tău poate să fie cel norocos. Până acum, peste două mii de români au participat la acest concurs, în speranța că vor câștiga premiul mult dorit. Postarea a strâns peste 1.200 de aprecieri și 450 de distribuiri în trei zile.

„CONCURS//Știai că la Mega găsești clementine la doar 3,39 lei/kg, până pe 29 noiembrie? Dar și că poți să primești 1kg de clementine pe zi până la finalul anului? Dă-i tag unui prieten cu care ai vrea să le împarți și ai șansa să câștigi 36 de kg de clementine, pentru un Crăciun plin de aromă.”, este mesajul pe care cei de la Mega Image l-au postat pe contul lor oficial de Facebook.

Mega Image a intrat în „bătălia concursurilor” cu alte lanțuri de magazine precum Kaufland și Carrefour. Premiul acordat este unul potrivit pentru perioada în care ne aflăm. Clementinele puse la bătaie sunt foarte sănătoase, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, și ne ajută să protejăm organismul în sezonul rece și să ne creștem imunitatea cu o doză zilnică de vitamina C. De asemenea, cei 1500 de români care s-au înscris, până în acest moment, la concursul organizat pe pagina oficială de Facebook a celor de la Mega Image vor putea pune o sacoșă de fructe în ghetuțele celor mici, cu ocazia sărbătorii de Moș Nicolae, dacă vor câștiga. Acesta nu este singurul concurs pe care lanțul de supermarketuri l-a organizat pentru clienții săi fideli. Contul oficial de Facebook al celor de la Mega Image este plin de postări care prezintă numeroase oferte la cele mai populare produse, idei de rețete sezoniere, campanii umanitare și insipirație pentru cadouri de Crăciun.

Mega Image da produsele astea pe gratis, daca participi la concurs
Mega Image da produsele astea pe gratis, daca participi la concurs

Ce măsuri de protecție au luat cei de la Mega Image în pandemie

Șefii de la Mega Image au luat măsuri de facilitare a cumpărăturilor pentru oamenii în vârstă, odată cu pandemia de coronavirus. În primăvara 2020, când România traversa starea de urgență, lanțul de supermarketuri a luat toate măsurile necesare pentru ca oamenii vârstnici să își poată face cumpărăturile în tihnp, fără să existe pericolul de a se afla în preajma altor oameni sau riscul de a se infecta cu virusul COVID-19: se lua temperatura tuturor clienților care pășeau în magazine, iar atât agenții de pază cât și casierii purtau măști și mănuși și păstrau distanța regulamentară față de clienți. De asemenea, magazinele au fost dotate cu paravane din sticla la fiecare casă de marcat și cu soluții de dezinfectat mâinile.

„În aceste momente dificile, ne dorim să sprijinim cât mai mult oamenii care au cea mai mare nevoie în comunitățile din care facem parte și să venim cu soluții sigure pentru ei. În continuare, siguranța angajaților și clienților noștri este foarte importantă, iar această inițiativă vine în întâmpinarea recomandărilor și eforturilor autorităților de a limita extinderea COVID-19 la persoanele cu risc crescut de infectare. Salutăm pe această cale inițiativele civice pentru ajutorul acestor persoane și apelăm, încă o dată, la implicarea, responsabilitatea și înțelegerea întregii comunități pentru a trece cu bine, împreună, peste această perioadă”, a declarat Mircea Moga, CEO Mega Image.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI