Mega Image a stabilit o serie de condiții pentru toți românii. Iată tot ce trebuie să știi dacă vrei să ai o franciza Mega Image

Daria Petrescu 09.04.2021, 13:27
Mega Image a stabilit o serie de condiții pentru toți românii. Iată tot ce trebuie să știi dacă vrei să ai o franciza Mega Image

Mega Image este unul dintre cele mai apreciate și cunoscute lanțuri de magazine din România. În ultimii ani, compania s-a extins simțitor, în mai multe orașe din țară, cum ar fi București, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște și altele. În prezent, în România exostă peste 700 de magazine. În cazul în care te atrage acest model de business, sunt câțiva pași pe care trebuie să îi urmezi, dacă vrei să deschizi o franciză Mega Imagie. Iată tot ce trebuie să știi dacă vrei să ai o franciză și care sunt condițiile.

Mega Image a stabilit o serie de condiții pentru toți românii care vor o franciză Mega Image

Concepul Shop&Go a luat naștere în anul 2010 și este un concept de magazine pentru clienții care vor să își facă cumpărăturile cât mai aproape de casă. De aceea, în ultimii ani, acest gen de magazine s-au extins în toate sectoarele din Capitală, de exemplu. Din anul 2010 și până acum, s-au deschis deja 400 de magazine de acest fel.

De asemenea, trebuie să știți că, Mega Image oferă posibilitatea celor care vor sa devină antreprenori, să preia un magazin Shop&Go și să îl gestioneze. Pentru a face acest lucru, trebuie să ții cont de anumite condiții, pentru a vă împlini visul. Avantajul este că nu trebuie să o luați de la zero cu afacerea, iar copania vine cu cu experiența din retail.

Mai mult, dacă dispui de un spațiu comercial, pe care vrei să îl transformi în Mega Image de tip Shop&Go, nu trebuie să faci mare lucru. În primul rând, trebuie să îi contactezi pe cei de la Mega Image.

Venitul se obține pe baza unui comision pentru vânzări plătit de Mega Image către antreprenor. Persoana care va prelua afacerea are rolul de a angaja și coordona oamenii, care vor lucre pentru această companie.

Pentru o astfel de afacere, Mega Image pune la dispoziție:

– un spatiu comercial utilat

– stoc de marfă

-plata chiriei

– logistica și promovarea

Cum sa deschizi o franciză Mega Image?

Pașii sunt foarte simpli. Cei care doresc să își deschidă o franciză Mega Image, de tip Shop&Go deschis 24 de ore, pot aplica utilizand acest formular.

Cei din companie te vor contacta pentru a te pune la punct cu toate detaliile, avantajele și dezavantajele la care ai putea fi supus. De semenea, Vei afla ce buget ai nevoie, ce va trebui sa faci și dacaă îndeplinești toate condițiile necesare, pentru a porni la drum cu această afacere.

Cum se face selectia pentru a obtine o franciza Shop&Go de la Mega Image:

Completezi un formular online

Vei fi sunat pentru un interviu, în cazul în care te califici

Ești acceptat ca partener

Vei fi nevoit să participi la un training intern

Semnezi contractul și achiți garanția

O sa fii responsabil cu managementul personalului din magazin

Preiei magazinul alocat

Mega Image iti va pune la dispozitie spatiul comercial utilat, stocul de marfa, plata chiriei si a utilitatilor, dar si experienta lor in marketing.

Francizatul va primi în fiecare lună un venit, în funcție de vânzările pe care acesta le încasează în magazin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI