Medicul Ginei Pistol, primele declaraţii: „Toată lumea e OK, și mama, și fetița”. Ce alte vedete au mai apelat la Dana Oprescu (exclusiv)

Ioana Bucur, Alexandru Catalan 09.03.2021, 21:12
Medicul Ginei Pistol, primele declaraţii: „Toată lumea e OK, și mama, și fetița”. Ce alte vedete au mai apelat la Dana Oprescu (exclusiv)

Momentul pe care îl așteptau de atâta vreme Smiley și prezentatoarea Chefi la cuțite a venit! „Așa arată fericirea”, și-a început ea mesajul în care anunța că a devenit mamă. Pe toată durata celor nouă luni de sarcină, vedetelor le-a fost aproape unul dintre cei mai apreciați specialiști din domeniu. Ce vedete din România au mai născut cu medicul Ginei Pistol. Dana Oprescu, cunoscută în lumea mondenă, a dat declarații în exclusivitate, pentru redacția Impact.

Ce vedete din România au mai născut cu medicul Ginei Pistol

Gina Pistol a născut. Vedeta Antena 1 a adus pe lume marți, 9 martie,  o fetiță perfect sănătoasă. A dat vestea cea mare și fanilor săi, printr-un mesaj postat pe Facebook, în care a ținut să îi mulțumească și medicului care a ajutat-o în sala de nașteri.

„Asa incepe fericirea. Suntem deja 3. Fetita noastra s-a nascut astazi, este sanatoasa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar @DanaOprescu, medicul nostru, ne-a spus ca este perfecta. Multumim pentru toate gandurile si urarile. Revenim cat de curand cu vesti, imediat ce vom fi in stare?”, a scris Gina Pistol pe pagina sa de Facebook, la câteva ore după ce a putut să își țină fiica în brațe pentru întâia oară.

Medicul Ginei Pistol, Dana Oprescu, a fost menționată și în mesajul postat de Smiley: „Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita noastra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:) Gasiti mai jos imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a notat Smiley în secțiunea de descriere a unui videoclip scurt cu el și Gina, cuprinși de emoții înainte de apariția fetiței lor pe lume.

Oana Zavoranu, atac direct la Gina Pistol. Declaratia brunetei despre iubita lui Smiley: De ce ma starniti?
Gina Pistol si Smiley

Dana Oprescu este cunoscută în lumea mondenă

Medicul Ginei Pistol poate fi numită „medicul vedetelor”. Este șefă de secție la Institutul pentru Sănătatea Mamei și Copilului – Spitalul Clinic Polizu din București, dar lucrează și la lanțul de clinici și spitale private Sanador, la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, cât și la clinica specializată pentru femei „Femme Boutique Medical”. Este absolventă a  Facultății de Medicină Generală din Craiova.

Medicul Dana Oprescu a fost alături unor vedete precum Ani Crețu, Nicoleta Luciu sau Adriana Bahmuțeanu, în momentul în care au devenit mame. Cu toate astea, ea a declarat, în exclusivitate pentru Impact, că Smiley și Gina Pistol i-au făcut o impresie deosebită și că își dorește să „facă echipă” din nou cu ei, pentru bebelușul numărul doi.

„Prin natura profesiei nu vă pot spune mai mult decât că totul a decurs foarte bine și că toată lumea e OK, și mama, și fetița. Gina și Smiley mi se par doi oameni deosebiti. Ei formează un cuplu foarte frumos, cu care mi-a făcut mare plăcere să colaborez la aducerea pe lume a unei fetițe perfecte. M-aș bucura foarte mult ca, dacă va exista și o data viitoare, să facem iar echipă. Mi-au trecut prin mână destui copii ai unor vedete autohtone, dar cei doi parinti, și ma refer aici la Gina și la Smiley, mi-au produs o puternica impresie”, ne-a declarat medicul Dana Oprescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...