Medicul Alexandru Rafila a izbucnit în râs la auzul declarației lui Nelu Tătaru. Ce a putut să spună ministrul Sănătății

Alexandru Rafila, criză de râs pe seama declarațiilor Ministrului Sănătății, Nelu Tătaru

Pandemia de coronavirus a afectat România în mod treptat, ajungându-se astăzi la peste 1000 de cazuri noi pe zi. În timp ce numărul bolnavilor crește, autoritățile abordează o strategie de comunicare ce nu pare să dea roade. Dacă oficialii consideră că alarmarea populației este o soluție, mesajele transmise ajung să devină ridicole. Chiar și cele mai recente declarații ale ministrului Nelu Tătaru i-au stârnit hohote de râs medicului Alexandru Rafila.

Reacția medicului Rafila, în urma declarațiilor ministrului Sănătății

Criza de coronavirus a dus la o criză în sistemul sanitar românesc și nu numai. În timp ce spitalele se luptă cu noile cazuri de îmbolnăviri de Covid-19, autoritățile încearcă să comunice cu populația. Oficialii din Sănătate încearcă să determine românii să respecte măsurile impuse, să poarte mască și să aibă o igienă corespunzătoare. Totuși, declarațiile acestora au multe lacune și devin greu de descifrat chiar și de către cunoscători.

Chiar și atunci când existau puține îmbolnăviri, autoritățile făceau declarații alarmiste. Această metodă de a speria populația este una contestată încă de atunci de către medicul Alexandru Rafila.

Sunt nişte exagerări care apar, din păcate, numai la noi!, spunea, la acel moment, profesorul Alexandru Rafila, într-un interviu acordat pentru Adevărul.

Pe de altă parte, cele mai recente declarații venite din fruntea Guvernului i-au stârnit hohote de râs medicului. Prezent într-o emisiune online, moderată de Marius Tucă, Alexandru Rafila a izbucnit în râs. Acesta a fost solicitat să analizeze câteva declarații ale Ministrului Sănătății, Nelu Tătaru. Momentul a devenit în scurt timp viral.

Alexandru Rafila, criză de râs în urma declarațiilor lui Nelu Tătaru

Alexandru Rafila, criză de râs în urma declarațiilor lui Nelu Tătaru

Ce a declarat ministrul Sănătății

Marți seara, medicul Rafila a fost prezent în emisiunea lui Marius Tucă. Acesta din urmă a decis să citească o parte dintre declarațiile ministrului Sănătății privind evoluția pandemiei din România. În timpul lecturii, însă, cei doi au izbucnit în râs preț de câteva minute. Mesajele transmise de către Nelu Tătaru au stârnit hohote de râs, fiind extrem de greu de descifrat și înțeles.

Puteți urmări mai jos care sunt declarațiile care au adus zâmbetul pe buze medicului Rafila, dar și reacția acestuia.

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI