Medicii au dat verdictul pentru ”Gogoaşe”, care a fost recent operat la rinichi

Stan Filon 03.11.2020, 13:39
Medicii au dat verdictul pentru ”Gogoaşe”, care a fost recent operat la rinichi

Vin vești bune legate de actorul Constantin Zamfirescu, alias ”Gogoașe” din serialele ”Trăsniții” și ”Trăsniți în NATO! Acesta a suferit o intervenție chirurgicală foarte grea, după ce medicii au fost nevoiți să-i scoată un rinichi. Organul se pare că fusese cuprins de cancer, dar actorul a trecut peste ce era mai rău.

Actorul Gogoașe se recuperează după ce medicii i-au extirpat un rinichi

Mai mult, medicul spune că nu este nevoie de citostatice, după intervenția chirurgicală așa că temuta maladie nu a apucat să se împrăștie în organismul actorului. Gogoașe a stat doar 3 zile în spital, iar acum se recuperează acasă, alintat de soție și copii.

”Îl sună multă, multă lume să-l întrebe de una sau de alta sau să-l invite la emisiuni de televiziune, live. A decis să ia o pauză şi să evite contactele, mai ales cu starea asta generală de pandemie, măcar până mai prinde puteri‘‘, a declarat pentru impact.ro bunul său amic Cătălin Marin, supranumit și Vandame, după rolul pe care l-a interpretat tot în ”Trăsniți în NATO”.

Actorul Gogoase se recupereaza dupa ce medicii i-au extirpat un rinichi
Actorul Gogoase se recupereaza dupa ce medicii i-au extirpat un rinichi

Medicul care l-a operat a spus că nu este nevie de citostatice

”Nu e singur acum, ba chiar aş putea spune că e uşor răsfăţat şi de soţie, şi de copii, şi de noi, prietenii săi. Cu toţii am decis să-l ajutăm pe Gogoașe, fiecare după puterea sa, ca să treacă peste aceste momente, deloc uşoare”, ne-a mai spus ”Vandame”.

Actorul a avut nevoie urgentă de sânge, așa că prietenii săi au făcut un apel pe Facebook, iar fanii actorului au donat sânge pentru operația lui.

”Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați implicat în acest caz, în donarea de sânge, care mi-ați transmis mesaje de încurajare. Nu e deloc ușor să afli o asemenea veste, ca cea care m-a marcat pe mine în aceste zile și, credeți-mă, am văzut disecția rinichiului și m-am speriat. Mai aveam puțin și puteam ajunge într-o situație mult mai grea. Vă rămân fidel, rămân fidel bunăvoinței voastre și mă înclin în fața voastră.

Cu ajutorul vostru și al bunului Dumnezeu am traversat și acest moment delicat. Și vom mai trece și peste un altul, și peste un altul, fiindcă împreună suntem mai puternici. Mă înclin și ne vedem acasă!”, a sunat mesajul de mulțumire al celui supranumit „Gogoașe” dedicat fanilor și prietenilor săi, postat după operaţia suferită.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...