Matilda Pascal Cojocărița era bătută de soț cu regularitate. „Cel puțin de două ori pe an”

Beatrice Dumitru 22.03.2023, 14:01
Matilda Pascal Cojocărița era bătută de soț cu regularitate. „Cel puțin de două ori pe an”

Matilda Pascal Cojocărița are un mariaj fericit alături de Ștefan Cigu, dar în tinerețe a trecut prin momente grele în timpul primei căsnicii. Cântăreața a povestit că a avut parte de abuzuri fizice, fiind bătuta de fostul soț, tatăl fiulu ei, Alin. Chiar și așa, cei doi au rămas în relații foarte bune după divorț.

Matilda Pascal Cojocărița, despre primul soț

La un an de când devenea Miss Romania, în 1979, Matilda Pascal Cojocarita se căsătorea cu Ioan Pascal, un fost rugbist, tatăl fiului său, Alin. Deși prima parte a căsniciei lor a fost una frumoasă, ceva s-a schimbat și bărbatul a început să o bată din ce în ce mai des.

Matilda Pascal Cojocărița a pus punct mariajului după 13 ani, dar a spus că a rămas în relaii bune cu tatăl fiului său și după divorț și chiar îi poartă și un mare respect. Fostul soț al Matildei Pascal Cojocărița a decedat în septembrie 2021 și trăi de mulți ani în Italia.

Matilda Pascal Cojocărița era bătută de soț cu regularitate. „Cel puțin de două ori pe an”
Matilda Pascal Cojocărița, alături de fostul soț și fiul lor, Alin.

Îi port respectul, acolo unde este, pentru că decedat fiind, acum un an și un pic, pentru că mi-a dăruit cel mai frumos cadou din lume, acest copil, Alin, care îmi este suflet, îmi este grai, îmi este trup, îmi este totul. E un copil foarte bun”, a mărturisit Matilda Pascal Cojocărița, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

O făcea urât

Matilda Pascal Cojocărița a mărturisit că fostul ei soț era o persoană introvertită, care însă, atunci când acumula multă supărare, o lovea. Interpreta de muzică populară a mai spus că acesta o bătea o dată, de două ori pe an.

La 21 de ani și jumătate, când m-am căsătorit cu el, a fost foarte frumos, a fost o tinerețe frumoasă, un cuplu frumos, admirabil, admirat de lume. Era un om interior, nu se exterioriza, nu mi-a zis niciodată de ce te duci, nu mi-a zis niciodată unde te duci, nu a ținut cont cu cine mă duc în turnee, în spectacole. Probabil că era un om interiorizat, suferea în interior și, uneori, se exterioriza prin a lovi. O făcea, cel puțin o dată, de două ori pe an, dar o făcea urât. Nu aș fi meritat lucrul acesta, pentru că eram omul corect, a fost primul bărbat din viața mea și nu cred că aș fi meritat lucrul ăsta”, a declarat Matilda Pascal Cojocărița.

După divorț, Matilda Pascal Cojocărița și-a refăcut viața alături de Ștefan Cigu, cu care se cunoștea din perioda în care era căsătorită. Cei doi au colaborat în multe spectacole, cei doi fiind acuzați că ar avea o relație extraconjugală, iar soția lui Ștefan Cigu a divorțat și a plecat în America.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...