Măsuri de securitate luate de Laurențiu Reghecampf pentru botezul fiului său. Liste speciale și bodyguarzi anti-Prodanca

Ana Anitoiu 25.09.2022, 16:06

Laurențiu Reghecampf a luat măsuri de securitate pentru botezul fiului său și al noii sale partenere de viață, Corina Caciuc. Antrenorul echipei de fotbal azere Netftchi Baku a apelat la bodyguarzi și la liste speciale pentru acest eveniment ce are loc astăzi, la două zile după conflictul său violent cu fosta sa soție, impresara Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf, măsuri de securitate

La botezul fiului antrenorului participă personalități din fotbalul românesc și din lumea mondenă. Nașul de botez este omul de afaceri Dragoș Dobrescu. Petrecerea are loc la Clubul Diplomaților din București, unde nu poate intra nicio persoană care nu se află pe o listă avizată în prealabil de Laurențiu Reghecampf.

De asemenea, Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 46 de ani, a apelat la bodyguarzi care să îi păzească invitații, astfel încât toată lumea să fie în siguranță la botezul fiului său, Liam, pe care Corina Caciuc l-a născut la data de 19 mai.

Vineri seară, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la sediul poliției din Snagov, acuzând amândoi că au fost loviți de celălalt. Autoritățile au emis două ordine provizorii de protecţie și au deschis trei dosare penale. În incident a fost implicat și un alt bărbat, despre care impresara a spus că este finul ei. Imaginile cu incidentul, filmat de această persoană, au fost făcute publice.

Laurentiu Reghecampf si Corina Caciuc la botezul din biserica al fiului lor, Liam. Se observa la ochiul stang al antrenorului urmele confruntarii de vineri seara cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, despre bătaia cu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf le-a spus polițiștilor că a încercat să-și vadă copilul, pe Bebeto, dar lucrurile ar fi scăpat de sub control și s-a ajuns la acest scandal. De cealaltă parte, impresara Anamaria Prodan a spus că fostul ei soț a împins-o, după care lucrurile au degenerat. Apoi, antrenorul l-ar fi agresat și pe finul impresarei.

„Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali. Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu care a fost lovit cu bestialitate, bătut.

I s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în fața lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliție”, a spus Anamaria Prodan, duminică, la Antena 3.

Anamaria Prodan a adăugat că aceasta a fost cea de-a treia oară când a mers la poliție după ce ar fi fost agresată de Laurențiu Reghecampf, dar anterior nu a avut probe, astfel că stătea „cu frica în sân” că antrenorul ar putea veni la un moment dat băut să o „omoare în casă”. Impresara a menționat că se roagă de tehnician de un an și opt luni să divorțeze.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...