Măsură anunțată de Becali, după rezultatele slabe obținute de FCSB. Ce urmează să se întâmple la echipa roș-albaștrilor

Marian Cărăvan 30.06.2020, 14:36

Gigi Becali și-a ieșit din minți după rezultatele dezastruoase ale echipei pe care o patronează. După înfrângerea de luni seara, 2-3 cu Astra Giurgiu, după ce vicecampioana a condus cu 2-0, l-a făcut pe finanțator să anunțe măsuri drastice la FCSB.

Măsură importantă anunțată de Becali la echipa roș-abaștrilor

Gigi Becali nu mai e atât de convins că Bogdan Vintilă poate fi „antrenor pe viață la FCSB”, așa cum a declarat recent, închizându-i practic ușa lui Laurențiu Reghecampf, omul care din această postură a adus două titluri de campion pentru formația roș-albastră. Finanțatorul a dat de înțeles, cu o ușoară ezitare, că Vintilă va rămâne deocamdată antrenorul echipei, dar îi va trimite un „ajutor special” pe banca tehnică. Pentru „mobilizarea echipei”, susține Gigi Becali, dezamăgit că echipa sa a fost clar depășită în repriza secundă a meciului de la Giurgiu.

„La ora asta, da, continui cu Vintilă. Dar nu orice s-ar întâmpla. Jocul îmi place, nu și rezultatele. Am pierdut cinci puncte în ultimele două meciuri. Nu mai spun despre autogolul cu CFR-ul.

O să vorbesc cu Meme Stoica să stea pe bancă. Nu există cineva care să mobilizeze echipa asta. Vintilă nu poate, el n-are autoritate”, a spus Gigi Becali, în direct la Digi Sport.

Totodată, a anunțat că îl va pune pe liber pe fundașul Andrei Miron: „Miron, săracul.. trebuie să-l vând. Am și râs când l-am văzut ce a făcut pe acolo. De ce să-l mai țin? Decât să am jucători ca Miron, mai bine mă las de fotbal.”

Măsură anunțată de Becali, după rezultatele slabe obținute de FCSB. Ce urmează să se întâmple la echipa roș-albaștrilor
Măsură anunțată de Becali, după rezultatele slabe obținute de FCSB. Ce urmează să se întâmple la echipa roș-albaștrilor

Gigi Becali l-a pus la punct pe Bogdan Vintilă: „E aerian!”

Bogdan Vintilă nu prea mai e în grațiile patronului FCSB. Gigi Becali l-a criticat pentru modul în care a pregătit jocul cu Astra și l-a taxat pentru o declarație pe care a făcut-o referitoare la obiectivul echipei. Tehnicianul afirmase într-o conferință de presă că obiectivul este participarea în cupele europene.

„A zis și el, săracul… E aerian. Cum să fie cupele europene? Obiectivul la FCSB e campionatul”, a mai spus Gigi Becali.

Nu au fost singurele critici pentru antrenorul roș-albaștrilor: „Normal că e și vina antrenorului, și a căpitanului. Dacă ai 2-0 și pierzi meciul, e vina tuturor. Dacă era CFR-ul în meciul ăsta, câștigau cu 22-0.

FCSB a pierdut meciul cu Astra, din play-off-ul Ligii 1, după ce a condus cu 2-0. Omul meciului a fost fostul jucător al FCSB, Denis Alibec, care a marcat două goluri (printre care cel al victoriei) și a oferit o pasă decisivă.

Urmăriți Impact.ro și pe