Mașinile de lux pe care le vinde Banca Transilvania. Sunt la prețuri de nimic

Badea Violeta 20.09.2022, 19:39
Mașinile de lux pe care le vinde Banca Transilvania. Sunt la prețuri de nimic

Vrei să-ți cumperi o mașină second-hand? Ei bine, află că poți apela la diverse companii cu experiență în domeniul auto sau, de ce nu, la Banca Transilvania. Aceasta pune la dispoziție, prin vânzare directă sau licitatie, autoturisme din executări silite. Iată modelele de lux pe care Banca Transilvania le oferă. Raportul calitate-pret este excelent!

Ce autoturisme de lux poți achiziționa de la Banca Transilvania

Cel puțin o dată pe an, băncile organizează licitații cu diferite bunuri de valoare, obținute după o executare silită. Poate fi vorba de bijuterii de valoare, apartamente sau chiar automobile.

Toate acestea sunt vândute pentru ca banca să-și recupereze măcar o parte din banii împrumutați clienților. De curând, Banca Transilvania a anunțat că a scos la vânzare mașini la mâna a doua.

Cei interesați pot verifica site-ul oficial al instituției, pentru a vedea modelele disponibile. Vă anunțăm de pe acum că unele autoturisme sunt adevărate bijuterii, iar raportul calitate-preț este mai mult decât satisfăcător. Printre modelele aflate în portofoliu se numără și: Ford Kuga, Audi Q2, Seat Ateca și Skoda Karoq.

Citește și Vești incredibile din partea Banca Transilvania. Toți clienții trebuie să afle, decizia a fost luată!

Ford Kuga, scos la vanzare de Banca Transilvania
Ford Kuga, scos la vanzare de Banca Transilvania

Banca Transilvania vinde un bolid de lux

Pentru a-și recupera banii împrumutați, Banca Transilvania scoate la vânzare, în urma procedurilor de executare silită, un autoturism de lux. Este vorba despre o mașină marca Ford Kuga, cu 180 de cai putere, cu un motor de 2,0 litri, fabricat în anul 2018.

Autoturismul este pe motorină, are tracțiune integrală, cutie automată PowerShift și un kilometraj de 77.370 de kilometri parcurși. Vehiculul este scos la vânzare pentru suma de 23.205 euro cu TVA.

Un alt model de top aflat în portofoliul bănicii este Audi Q2 fabricat în 2018. Acesta are un motor de 1,6 litri, este pe motorină și are 116 cai putere, cutie automată, cu tracțiune integrală Qauttro și un rulaj de 90.408 kilometri. Mașina se vinde pentru 23.681 de euro, cu tot cu TVA.

De asemenea, tot din categoria automobilelor confiscate, pe site-ul Băncii Transilvania găsim și un Opel Corsa, cu motorizaree 1.2 benzină, de culoare roșu, fabricat în anul 2011.

Mașina se vinde la un preț de 3.000 de euro. Desigur, la acest cost se adăugă TVA-ul, conform reglementărilor fiscale în vigoare la momentul vânzării.

Tot pe site-ul Băncii Transilvania găsim și un Opel Astra fabricat în anul 2006, pe benzină, cu un kilometraj de 155.763 de kilometri parcurși. Mașina se vinde la un preț de 14.295 lei.

Citește și Anunțul zilei de la Banca Transilvania. E vorba de bani mulți, clienții se vor bucura!

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...