Masca uimitoare pentru față cu bicarbonat de sodiu. Este ideală pentru îngrijirea tenului acneic

Masca uimitoare pentru față cu bicarbonat de sodiu. Este ideală pentru îngrijirea tenului acneic

Îngrijirea tenului este prima regulă de frumusețe și toate femeile știu asta. Pentru a avea un ten curat și strălucitor care să arate bine atunci când nu suntem machiate este foarte important ritualul de îngrijire. În acest sens, vă propunem o mască uimitoare cu bicarbonat de sodiu, ideală pentru tenul cu tendință acneică.

Masca de față cu bicarbonat de sodiu care te scapă de coșuri

Bicarbonatul de sodiu a căpătat din ce în ce mai multă popularitate în ritualul de îngrijire datorită proprietăților sale infinite, care s-au dovedit a da rezultate uimitoare. Mai mult, acest ingredient este 100% natural și îl poți folosi pentru a-ți prepara singură acasă o mască care promite să te scape de coșuri.

În plus, masca cu bicarbonat de sodiu elimină ridurile, petele, dar și cearcănele. Pentru ca tenul tău să fie sănătos și curățat complet de impurități se recomadă utilizarea măștii cu bicarbonat de sodiu de două ori pe săptămână.

Ingredientele de care ai nevoie pentru a pregăti masca cu bicarbonat de sodiu:

  • o linguriţă de bicarbonat de sodiu
  • o ceaşcă de ceai de muşeţel sau apă fierbinte
  • o dischetă demachiantă
bicarbonat de sodiu, masca, ten acneic

Masca de față cu bicarbonat de sodiu care te scapă de coșuri

Mod de preparare:

Se adaugă într-un bol în care ați pus o cană de apă fierbinte sau ceai de mușetel o lingurință de bicarbonat de sodiu și se amestecă până când compoziția se omogenizează. Apoi se înmoaie o dischetă demachiantă în soluția preparată și se tamponează ușor sub ochi și pe zonele cu probleme.

Masca se lasă să acționeze timp de 10-15 minute după care se înlătură cu apă. După acest pas este de preferabil să se aplice o cremă hidratantă.

În plus, pe lângă faptul că te scapă de acnee, de pete și îți lasă tenul curat, masca cu bicarbonat de sodiu mai contribuie și la echilibrarea pH-ului pielii. Cea mai importantă proprietate pe care o are este faptul că este un compus amfoteric, adică poate avea rolul de bază sau acid.

Atenție, datorită proprietăților sale antiseptice și antiinflamatoare, masca cu bicarbonat de sodiu nu este recomandată pentru piele sensibilă, deoarece usucă tenul și poate provoca roșeață și iritații.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI