Masca minune cu bicarbonat de sodiu care îți întinerește vizibil tenul. Rezultate uimitoare

Diana Radu 14.07.2020, 19:44
Masca minune cu bicarbonat de sodiu care îți întinerește vizibil tenul. Rezultate uimitoare

După o anumită vârstă teneul necesită o atenție mai deosebită pentru a preveni apariția ridurilor și pentru a menține tenul perfect. Ei bine, trebuie să știi că bicarbonatul de sodiu poate face minuni în acest sens. Iată cum poți prepara singură acasă o mască cu ajutorul acestui ingredient care promite să te întinerească.

Cum se prepară masca cu bicarbonat de sodiu care îți întinertește tenul

Cel mai important pas în ritualul de înfrumusețare este curățărea în profunzime a tenului. În această etapă este ideal să folosim produse naturale care nu conțin alcool, parfum sau alte substanțe dăunătoare. Bicarbonatul de sodiu se încadrează perfect în această categorie de produse.

Așadar, poți folosi bicarbonatul în combinație cu ulei de cocos pentru a-ți prepara singură acasă o mască. Cele două ingrediente combinate într-o mască  nu doar că îți va curăța tenul în pronfunzime, dar te va face să arăți cu 10 ani mai tânără.

Ingredientele de care ai nevoie pentru mască:

  • 1 linguriță de bicarbonat
  • 2 lingurițe de ulei de cocos
bicarbonat de sodiu, masca, ten intinerit
Cum se prepară masca cu bicarbonat de sodiu care îți întinertește tenul

Mod de preparare: Cele două ingrediente se pun într-un bol și se amestecă până când devin o pastă omogenă. Amestecul obținut se aplică pe față cu mâna sau cu ajutorul unei pensule și se lasă să acționeze timp de 10 minute, după care se înlătură cu apă călduță. În timp ce înlături masca, încearcă să îți oferi un moment de relaxare, masându-ți cu grijă pielea de la nivelul feței.

După acest pas nu uita să aplici o cremă hidratantă. Procedeul de mai sus se repetă de două ori pe săptămână pentru avedea rezultatele. Și atenție este foarte important să vă demachiați întotdeuna înainte cu culcare pentru a vă asigura că tenul vostru va putea respira.

Această mască are capacitatea de a elimina celule moarte de pe suprafața tenului, datorită celor două componente: bicarbonatul și uleiul de cocos. În plus, înlătură murdăria, roșeața și combate acneea. Bicarbonatul de sodiu ajută și la menținere Ph-ului pielii la un nivel normal.

Urmăriți Impact.ro și pe