Măruță își dă de gol soția! Cum se transformă Andra acasă

Redacția IMPACT 25.10.2019, 16:47
Măruță își dă de gol soția! Cum se transformă Andra acasă

Andra, una din cele mai iubite și apreciate cântărețe din țară, are deja în spate o carieră fulminantă în industria muzicală din România. Însă după ce se încheie orele petrecute pe scenă sau pe plotoul de filmare de la emisunea „Românii au talent” unde jurizează, Andra ajunge acasă, unde își ia în primire rolul de mamă și de soție. Cum este văzută artista prin ochii familiei?

Andra este văzută diferit prin ochii celor care o iubesc. Când ajunge acasă, artista petrece timp doar cu soțul ei, Cătălin Măruță și cu cei doi copii ai lor, Eva, în vârstă de 4 ani și David, 8 ani. Cătălin Măruță și Andra formează un cuplu încă din anul 2005, atunci când l-a cunoscut pe prezentatorul de la PRO TV. Trei ani mai târziu, în 2008, aceștia s-au căsătorit, jurându-și iubire veșnică, în fața lui Dumnezeu.

 

Ce spune Cătălin Măruță despre soția sa?

Au trecut 18 ani de când Andra și-a lansat primul său disc, pe când artista nu avea mai mult de 14 ani. De atunci și pân acum, artista a intrat în sulfetul românilor cu numeroase producții muzicale de succes, cu care s-a menținut mereu în topuri. Și pentru că fanii sunt mereu curioși să afle cum este o vedeta lor favorită în afara scenei, Andra este descrisă fără perdea, în momentele sale pe care le petrece în intimitate cu familia, într-un material apărut în revista Unica. Când este departe de lumina reflectoarelor, Andra poate fi surprinsă „cu părul prins într-un coc lejer, din care ies șuvițe neastâmpărate, și un zâmbet fără început și fără sfârșit”, potrivit descrierilor realizate de la aceeași sursă.

Andra petrece mult timp împreună cu soțul ei, Cătălin Măruță și cu cei doi copii ai săi. Sursa foto: Facebook/Andra

Prin ochii lui Cătălin Măruță, Andrea este femeia cu care își vede petrecându-și tot restul vieții. În încercarea de a-și descrie soția în momentele de acasă, el își amintește râzând de momentele în care Andra adoarme imediat ce se așează împreună să urmărească un film.

Totodată, soțul ei spune că nu foarte diferită acasă, comparativ cu moementele ei de pe scenă sau de pe platourile de filmare de la „Românii au talent”.

“Andra vorbește deschis în orice interviu, ca și cum ar vorbi cu prietenii ei, e foarte ușor să îi cunoști personalitatea. Nu poartă o mască. Este amuzantă, copilăroasă, romantică, foarte pasionată de muzică”, spune Cătălin Măruță pentru revista Unica.

Cu toate acestea, Andra își ia rolul de mamă în serios în intimitatea casei lor, citește povești copiilor, dansează și desenează împreună cu ei. „Probabil că mulți ar fi surprinși să să vadă cum Andra cea pasională și senzuală din clipurile cu Enrique Iglesias, Descemer Bueno, Pachanga… se transformă în Andra care citește «Scufița Roșie» seara, în pijamale roz”, glumește Cătălin Măruță.

Andra a lansat recent un nou single, în colaborare cu What’s Up, care a strâns un număr record de vizualizări într-un timp relativ scurt de la lansare.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe