EXCLUSIV

Solistul Adrian Daminescu face mărturisiri cutremurătoare: a primit un diagnostic cumplit. De ce nu renunță la viciul care i-a distrus sănătatea. „Vindecarea și chiar și boala vin de la cap”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 01.02.2023, 19:41

Adrian Daminescu suferă de o boală cruntă. Diagnosticul stabilit de medici l-a făcut public, în exclusivitate, prin intermediul Impact.ro. Artistul este însă optimist. Urmează tratamentul și intenționează să revină pe scenă, în acest an. Mai mult, n-a renunțat la fumat, viciul care i-a distrus sănătatea,

„Am o perioadă în care trebuie să stau mai cuminte”

În vârstă de 66 de ani, Adrian Daminescu trece printr-o perioadă extrem de dificilă, dar nu și-a pierdut optimismul. S-a retras de o bună perioadă de timp din viața publică din cauza unei probleme grave de sănătate, despre care a preferat să păstreze discreția.

El ne-a vorbit azi, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre boala din cauza căreia o vreme stă departe de scenă:

„Acum sunt bine. Am cancer la plămâni. Mă voi întoarce pe scenă, nu am renunțat. Acum am însă o perioadă de post tratament, în care trebuie să stau mai cuminte”, ne-a mărturisit marele cântăreț.

„Vindecarea și chiar și boala vin de la cap”

Interpretul șlagărului „Și m-am îndrăgostit de tine” ne-a mai dezvăluit că boala nu l-a împiedicat să renunțe la fumat. El are și un mesaj pentru cei care suferă de aceeași boală cumplită:

„Să le dea Dumnezeu putere și să nu creadă în boală, în nenorociri. Vindecarea și chiar și boala vin de la cap. Toți tâmpiții ăștia te otrăvesc cu pozele și cu ce scrie pe pachetul de țigări. Eu și acum fumez, asta simt să fac. Boala te învinge dacă crezi în ea”, a completat el, pentru Impact.ro.

Artistul a ajuns pe mâna unor renumiți medici și a avut parte de cel mai bun tratament, ceea ce-l face să poată ține boala sub control. I-a fost însă recomandată o perioadă destul de lungă de recuperare.

Adrian Daminescu
Adrian Daminescu

Cumpenele lui Adrian Daminescu

Adrian Daminescu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai anilor ’80, câștigând de nu mai puțin de trei ori Festivalul de la Mamaia și având în spate o carieră muzicală de peste cinci decenii. Nu de puține ori, viața l-a pus la încercare. După ce i-a murit mama, iar cea de-a doua lui soție, cu care are o fată, ambele fiind stabilite în Canada, l-a părăsit, artistul a fost chiar la un pas să-și pună capăt vieții, potrivit mărturisirilor voalate făcute de acesta în acea perioadă.

Soarele a ieșit însă din nou pe strada lui, odată cu Dana, actuala soție, datorită căreia și-a regăsit echilibrul. În momentul în care a aflat că suferă de această boală cruntă, Adrian Daminescu a intrat în concediu medical, el fiind la acea vreme directorul Circului Metropolitan.

Totodată, artistul a renunțat la multe dintre proiectele sale, care urmau să prindă contur. Ironia sorții, Adrian Daminescu a fost numit în funcția respectivă după înlocuirea regretatului artist Bogdan Stanoevici, care a încetat din viață în spital, în timpul pandemiei de Covid-19.

Urmăriți Impact.ro și pe