Mărturisiri șoc în cazul Caracal! Unde ar fi fost văzută Alexandra. Mesaj plin de speranță pentru familia Măceșanu

Stan Filon 28.08.2020, 14:17
Mărturisiri șoc în cazul Caracal! Unde ar fi fost văzută Alexandra. Mesaj plin de speranță pentru familia Măceșanu

Apar noi mărturisiri șoc în cazul Caracal, în care Gheorghe Dincă este acuzat de răpirea și uciderea a două adolescente. Fiul lui Gheorghe Dincă, cel care a fost agresiv cu mai mulți ziariști, este acum în vizor, după ce ar fi fost văzut în Italia cu una dintre fetele dispărute.

Detalii șocante ies la iveală în cazul Caracal

Cel care vine cu noile detalii din dosarul Caracal este chiar unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu. Acesta spune că procesul va fi aruncat în aer, deoarece a găsit probe noi. Mai mult, spune că  are noi detalii despre femeia pe care Gheorghe Dincă ar fi pus-o să meargă să facă curat la el acasă.

„Există o plângere penală depusă de o doamnă care a sunat-o pe Teodora. I-am acordat tot sprijinul nostru. Această doamnă a declarat că l-a văzut pe Damian Dincă, fiul lui Dincă, împreună cu Alexandra. Există la o secție de poliție din Italia declarația doamnei, însă noi nu am vrut să facem publice detaliile. Suflu și în iuart după ce s-a întâmplat acum câteva luni și am fost reţinuţi pentru că vrem să vedem înainte nişte lucruri concrete”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, potrivit RomâniaTV.

Detalii șocante ies la iveală în cazul Caracal
Detalii șocante ies la iveală în cazul Caracal

Fiul lui Dincă,văzut cu una dintre fetele răpite

În plus, Alexandru Cumpănașu declara faptul că a găsit-o pe femeia care ar fi luat-o pe Luiza Melencu, cealaltă fată răpită, din casa lui Gheorghe Dincă.

„Vor fi surprize foarte mari, şi în instanţă, pentru că Petruţa lui Dincă există. Domnul avocat va depune toate probleme în instanţă”, a adăugat Alexandru Cumpănaşu.

Tot din Italia vin și alte piste pe care familiile celor două fete dispărute vor să le urmeze. Recent, a fost făcută o razie a carabinierilor, care au găsit mai multe fete traficate. Acestea aveau pașapoarte bulgărești false, dar ele ar fi provenit, de fapt, din România.

„Zilele astea au căutat minore în apartamente cu buletine false din Bulgaria. Când le-au dus la secţie au vorbit cu ei şi erau românce cu vârste între 14-16 ani, într-un apartament patru fete la Milano şi în altul şase la Bologna. Am găsit o fată care seamănă cu Alexandra, a fugit că a fost dată la o casa de protecţie a fugit cu alte două fete”, a declarat Roko Xavi, corespondent.

Urmăriți Impact.ro și pe