EXCLUSIV

Mărturisiri dureroase. Ce face mama Denisei Manelista în fiecare noapte. „Nu mai pot sta la masă ca oamenii”

Stan Filon 09.04.2021, 16:29
Mărturisiri dureroase. Ce face mama Denisei Manelista în fiecare noapte. „Nu mai pot sta la masă ca oamenii”

Denisa Răducu s-a stins din viață, dar a lăsat în urmă o durere imensă! Mama ei, Geta, a făcut declarații șocante, la patru ani de la moartea fiicei sale. Viața ei s-a schimbat radical și nu mai face lucruri pe care le făcea, de când fiica sa s-a prăpădit.

Ce face mama Denisei Manelista în fiecare noapte, la patru ani de la moartea fiicei sale

Au trecut patru ani de la moartea Denisei ”Manelista”. Tânăra a murit la doar 27 de ani, răpusă de un cancer la ficat. Mama ei nu și-a revenit nici acum și ne-a povestit în exclusivitate ce face în fiecare noapte, cu gândul la fiica sa. “Încerc să trec peste tot, că nu am încotro. De patru ani, mă trezesc la 3 dimineața, ora la care prințesa mea a murit, și mă uit pe Internet la pozele ei”, ne-a mărturisit mama Denisei.

Femeia a recunoscut că nici nu mai poate să mănânce ca un normal, la masă. ”Pe lângă asta, de patru ani, nu mai stau la masă, mănânc doar în picioare. Pentru că fiica mea nu este și ea la masă, nu mai pot sta la masă, ca oamenii. Îmi mai imaginez că o să vină acasă, vorbesc cu mine că e plecată pe la concerte, prin America, și tot sper”, ne-a mai declarat Geta.

Ce face mama Denisei Manelista in fiecare noapte, la patru ani de la moartea fiicei sale
Ce face mama Denisei Manelista in fiecare noapte, la patru ani de la moartea fiicei sale

”Am avut și o perioadă îndelungată de depresie”

Femeia a mărturisit că a suferit de o depresie cruntă, care nu i-a dat pace ani de zile. Și-a revenit, însă, după ce fiul său vitreg i-a adus acasă un bebeluș. Fiul vitreg a devenit tată, iar bebelușul a reușit s-o scoată din depresie, cu veselia lui. “Am avut și o perioadă îndelungată de depresie, dar mi-am refăcut viața și băiatul actualului soț are un băiat și ne-a făcut bucuria să ne facă bunici. Acum are doi ani și el a reușit să mă scoată din depresie”, a mai declarat femeia.

Părinții Denisei Manelista s-au despărțit de mulți ani. Bărbatul a rămas singur, în schimb mama vedetei și-a refăcut viața alături de un vecin. Oamenii au rămas surprinși atunci când femeia a decis să se cunune religios cu actualul soț, chiar cu câteva luni înainte de decesul fiicei sale. Decizia a fost una serioasă însî. Femeia a vrut să fie cununată, ca să-i poată face toate pomenile fiicei sale.

Nici tatăl natural al Denisei nu poate să treacă peste tragedia care i-a lovit familia. ”Merg zilnic la cimitir, la Denisa, să îi aprind o lumânare și să vorbeasc cu ea. I-am făcut altar, aici, în casă, pe pereți am multe tablouri cu pozele ei, ca să-mi mai alin dorul de ea”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...