Mărturisiri cutremurătoare în cazul Caracal! Dincă a dezvăluit tot ce i-a făcut Luizei Melencu. Șocant

Redacția IMPACT 09.12.2019, 12:00
Mărturisiri cutremurătoare în cazul Caracal! Dincă a dezvăluit tot ce i-a făcut Luizei Melencu. Șocant

S-au scurs șapte luni de la dispariția Luizei Melencu, iar anchetatorii au luat o nouă decizie în cazul Caracal. Totul se întâmplă, după ce Gheorghe Dincă a declarat că nu a acționat singur în ceea ce o privește pe fată, ci alături de vecinul și prietenul său, Ștefan Risipiceanu.

Gheorghe Dincă, cel care le-a abuzat pe cele două tinere din Caracal, dar și cel care se presupune că le-ar fi ucis pe cele două fete a mărturisit cu lux de amănunte toată povestea.

Mărturisiri cutremurătoare de la „Monstrul din Caracal”

Potrivit cancan.ro, Gheroghe Dincă, supranumit „Monstrul din Caracal” poveștește, fără remușcări modalitatea prin care a abuzat-o fizic pe Luiza Melencu, adolescenta în vârstă de 18 ani. El rememorează mai multe episoade ale acelor zile, începând cu momentul în care a luat-o pe Luiza la ocazie, cu mașina și până momentul terifiantului abuz.

Luiza Melencu, tânăra abuzată de Gheorghe Dincă
Luiza Melencu, tânăra abuzată de Gheorghe Dincă

“În data de 14.04.2019, în jurul orelor 11:00 – 11:30, mă întorceam din centrul orașului cu mașina personală Renault Megane, OT-48-… spre casă și, la intrarea pe Strada Craiovei, am văzut, pe partea dreaptă a drumului, o persoană de sex feminin. Avea în mâna stângă un telefon și un mic rucsac de culoare închisă la culoare, iar cu mâna dreaptă făcea semn să opresc pentru a fi luată la ocazie.
Am oprit mașina în dreptul ei și ea a deschis ușa din spate dreapta zicând că merge la Dioști, iar eu am zis că da, o duc. Scaunul din față dreapta al mașinii era ocupat cu acte și ceva cumpărături. În mașină, când a urcat MELENCU LUIZA MIHAELA, nu mai era nicio altă persoană. Aveam intenția de a o duce până la Dioști, dar în același timp am început să conversăm”, a povestit Gheorghe Dincă anchetatorilor, potrivit aceleiași surse.
Relatările bărbatului se succed, în continuare și, sunt la fel de înfricoșătoare.
„După ce am pornit mașina de pe loc am și întrebat-o dacă face naveta la Dioști, ea zicându-mi că a venit la Caracal să scoată bani de la un bancomat, dar acei bani nu au sosit din afara țării. Eu auzind că a vorbit de bani, am întrebat-o dacă are prietene ce fac sex pe bani, ea zicând că are.
Atunci, eu am scos din portofel, în timpul deplasării cu mașina, 20 lei și am întins mâna dreaptă către ea, dar (ea) nepunând mâna pe bani. Eu i-am pus pe bancheta din spate a mașinii și a zis ce este cu ei, eu zicându-i că doresc și eu un sex oral. A început să salte tonul și mi-a zis că ea nu face niciun sex, că este fată mare. Eu am zis că doar oral și i-am mai pus încă 50 lei pe bancheta din spate”, continuă relatarea lui Dincă.

Dincă explică și momentele în care era mistuit de o forță nebună cu care s-a abătut asupra elevei. El explică cum nu se poate controla și se repede la tânără, în timp ce detaliază modul în care se abate înspre ea.

Gheorghe Dincă: „Voiam să închid porțile să nu mai apară și alte persoane ca Fănică, la poarta mea”

Declarațiile lui Dincă includ și apariția în scenă a complicelui acestuia, Ștefan Risipiceanu.

Intrarea în scenă a lui Ștefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă
Intrarea în scenă a lui Ștefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă

„Luiza plângea mereu. I-am zis să tacă, dar nu s-a oprit din plâns, zicându-i că, dacă nu tace, o bat și chiar i-am dat o palmă peste față, tăcând. I-am mai zis să nu salte capul de pe banchetă, doar când îi zic eu, că o încurcă rău dacă nu mă ascultă. A stat acolo pe banchetă, cu capul în jos și, ajungând în dreptul porții mele, în Caracal, am oprit mașina fară a opri și motorul, coborând din mașină ca să deschid cu cheia poarta mică, am intrat în curte ca să desfac cele două druguri de fier. După ce am desfăcut drugurile, am deschis porțile mari către stradă, punându-le două pietre ca să le țină deschise.
Am urcat în mașină, am dat puțin înapoi și am virat dreapta, băgând în curte mașina, pe aleea de acces. Când am coborât din mașină să merg ca să închid porțile la loc, venea spre mașina mea numitul RISIPIȚEANU ȘTEFAN, zis FĂNICĂ. Intrase până aproape de spatele mașinii, unde o oprisem. Chiar și motorul era oprit. A zis că a venit să-i dau tutun, pentru că îi tot dădeam când lucra câte ceva prin curtea mea. Am zis să iasă că am treabă, mirosea și a țuică”, continuă Gheorghe Dincă să povestească.

Urmăriți Impact.ro și pe