Mărturisire neașteptată în cazul Caracal! Adevărul nebănuit despre relația dintre familia Alexandrei și cea a Luizei

Andrei Cezar 05.06.2020, 11:27

A fost lămurită situația dintre familiile Măceșanu și Melencu, după ce în ultima perioadă au apărut zvonuri legate de un posibil conflict între ele. Alexandru Cumpănașu a dat cărțile pe față și a explicat ce fel de relație există între rudele celor două fete dispărute.

Adevărul despre relația dintre familia Alexandrei și cea a Luizei

În ultima vreme s-a vorbit tot mai mult despre faptul că între familia Luizei Melencu și cea a Alexandrei Măceșanu, lucrurile nu ar fi tocmai în regulă. S-a bănuit că rudele celor două fete ar fi la cuțite, iar speculațiile au fost alimentate și de declarațiile bunicului Luizei, care l-a acuzat în repetate rânduri pe Alexandru Cumpănașu, că a profitat de pe urma tragediei, pentru a obține anumite avantaje profesionale.

Unchiul Alexandrei Măceșanu a tranșat povestea și a explicat cum stau, de fapt, lucrurile.

„Am încheiat acum conversația cu Familia Melencu/Iordache și am lămurit toate aspectele‼️ Am stabilit că NU există niciun conflict între mine/ familia mea și familia Melencu/Iordache‼️”, a scris Alexandru Cumpănașu.

Unchiul Alexandrei este de părere că aceste conflicte sunt create artifical de anumite persoane care au interese în acest sens.

”Am ajuns împreună la concluzia că au existat și există persoane și instituții interesate să ne dezbine și să ne provoace la un conflict artificial prin minciună sau dezinformare‼️Concluzia acestei discuții este una simplă și clară: NU există niciun conflict și NU vom mai permite nici noi și nici familia Melencu/Iordache să mai fim influențați”.

Mărturisire neașteptată în cazul Caracal! Adevărul nebănuit despre relația dintre familia Alexandrei și cea a Luizei
Mărturisire neașteptată în cazul Caracal! Adevărul nebănuit despre relația dintre familia Alexandrei și cea a Luizei

Judecătorii nu au trimis dosarul la DIICOT pentru a fi refăcut

Chiar dacă familia Alexandrei Măceșanu dorește disjungerea cazului ei de cel al Luizei Melencu, Alexandru Cumpănașu este de părere că lupta pentru aflarea adevărului trebuie dusă împreună.

”Apărarea juridică ne-o facem în funcție de cum consideră fiecare familie/avocat că este mai bine, din punct de vedere uman și de colaborare între familii UNITATEA este foarte importantă și vom lupta în continuare împreună pentru ADEVĂR!”, a mai spus Cumpănașu.

Pe data de 3 iunie, magistrații Tribunalului Olt au decis, în procedura de cameră preliminară, că dosarul nu se ve întoarece la DIICOT pentru a fi refăcut. Avocații celor două familii au constestat această decizie.

Urmăriți Impact.ro și pe