Mărturie dezarmantă a lui Nicole Cherry după ce și-a pus silicoane. ”Nimeni nu și-a dat seama”. Cum arată acum artista

Iancu Andreea 10.07.2020, 13:48

Multe dintre vedetele din România au ales să își îmbunătățească formele cu ajutorul medicului estetician. Nicole Cherry se numără printre artistele nemulțumite de dimensiunea bustului. Cu toate acestea, cântăreața nu a ascuns intervenția. Nicole a avut chiar un mesaj plin de sinceritate.

Nicole Cherry, două operații estetice

Vedeta a pus internetul pe jar după ce fanii au observat într-o imagine că bustul vedetei a devenit mai generos. Nicole a ales să își facă o serie de îmbunătățiri, fiind operată de două ori de chirurgul estetician. Astfel, artista a ales să își opereze gușa, dar și sânii.

Deși cele două modificări fizice au apărut încă de acum un an, tânăra a mărturisit abia recent cele două intervenții. Mândră de modul în care arată acum, Nicole nu ezită să se fotografieze în ipostaze senzuale, care îi dezvăluie trupul. Chiar de curând, cântăreața s-a pozat în oglindă, afișându-și trupul fără cusur.

Vamos a la playa! (Mergem la plajă), a scris Nicole Cherry în descrierea fotografiei.

Foto - Instagram
Foto – Instagram

Motivul pentru care a ales să își modifice bustul

Din păcate, artista nu a fost înzestrată cu un decolteu adânc. Deși este o tânără extrem de frumoasă și talentată, Nicole nu a primit din partea Mamei Natură și sânii doriți. Astfel, cântăreața a apelat la ajutorul medicului estetician. Totuși, deși a făcut modificările acum aproape un an, nimeni nu a observat schimbarea. Acest lucru se datorează și faptului că Nicole nu a exagerat cu dimensiunea bustului.

Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint. Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta[…] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare abia acum se face anul și nu și-a dat nimeni seama, a declarat artista în cadrul emisiunii ”Răi Da Buni”, potrivit cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...