Mărturie cutremurătoare. Ce spune acum tatăl tânărului ucis de Mario Iorgulescu

Diana Radu 16.08.2020, 16:19
Mărturie cutremurătoare. Ce spune acum tatăl tânărului ucis de Mario Iorgulescu

Mario Iorgulesc a fost oficial trimis în judecată fiind acuzat de ucidere din culpă. Cu toate acestea, tatăl tânărului ucis de Mario este sceptic și nu mai crede că se va face vreodată dreptate din moment ce a durat aproape un an până când cel care i-a ucis fiul a fost dat în urmărire internațională.

Declarația tatăl tânărului ucid de Mario Iorgulescu: „Nu mai credem”

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a emis un comunicat vineri prin care a anunțat faptul că Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și a altor substanțe. Însă, se pare că vestea nu i-a mișcat pe părinții lui Dani Vicol, tânărul ucis de Mario Iorgulescu. Aceștia și-au pierdut orice speranță că ucigașul fiului lor va fi pedepsit.

„Nu mai credem în nimic, nu vedeți că nimeni nu știe unde e, parcă a intrat în pământ? De ce nu este arestat, așa cum ar trebui? Noi de aproape un an suntem distruși, pur și simplu nu mai suntem oameni. Nora mea nici nu mai zic, crește singură un copil și parcă s-a stins viața din ea.

Noi ne pregătim de pomană, iar el se plimbă binemersi în libertate. Atât de mare este puterea lui Gino Iorgulescu în țara asta. Cum se poate așa ceva, noi nu înțelegem. Suntem prea mici. Începem să credem că nu mai există dreptate a legii. Însă există un Dumnezeu, există pedeapsă divină”, a declarat tatăl tânărului de 28 de ani, care și-a pierdut viața în tragicul accident pentru Playtech.

mario iorgulescu, declaratie, tanar ucis
Declarația tatăl tânărului ucid de Mario Iorgulescu: „Nu mai credem”

Reamintim faptul că în urmă cu aproape un an, Mario Iorgulescu a fost protagonistului unui accident rutier, în urma căruia un tânăr de doar 27 de ani și-a pierdut viața pe loc. Fiul președintelui LPF nu a respectat culoarea roșie a semaforului și a intrat cu un Aston Martin, în valoare de 300.000 de euro într-un alt vehicul. Potrivit anchetatorilor Mario Iorgulescu se afla sun influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise în momentul producerii accidentului.

De asemenea, și Mario Iorgulescu a fost rănit grav în accident și dus de urgență la spitalul Elias din Capitală, de unde a fost transferat ulterior de familie la o clinică privată din Italia. Astfel, tatăl lui, Gino Iorgulescu a reușit să-l scape de închisoare pe fiul său pentru o perioadă, în ciuda mandatului european de arestare care a fost emis pe numele acestuia.

Urmăriți Impact.ro și pe