Mărturia surpriză a lui Helmut Duckadam, după plecarea de la FCSB. „Lumea m-a asociat cu PSD”

Marian Cărăvan 10.09.2020, 13:07
Mărturia surpriză a lui Helmut Duckadam, după plecarea de la FCSB. „Lumea m-a asociat cu PSD”

Viața merge înainte pentru Helmut Duckadam, după plecarea de la FCSB. Fostul președinte de imagine al roș-albaștrilor s-a reorientat și își vede de preocupările sale. A avut puterea chiar să refuze o ofertă venită din zona politică.

Mărturia surpriză a lui Helmut Duckadam, după plecarea de la FCSB

Nemulțumit că la FCSB nu mai era băgat în seamă și credea că i se pregătește debarcarea, mai ales după ce ajunsese să câștige doar 2.000 de lei lunar, Helmut Duckadam și-a dat demisia din funcția de președinte de imagine al echipei patronate de Gigi Becali. Fostul mare portar al Stelei a acceptat imediat provocarea de a intra în politică, pe postul de consilier pe probleme de sport al președintelui Senatului României, Robert Cazanciuc.

„Eroul de la Sevilla” nu a rezistat nici măcar o săptămână în noua funcție, renunțând după ce a primit mai multe mesaje acide. Totodată, a spus că nu va mai lucra niciodată în fotbal și se pare că până acum se ține de cuvânt.

„Nu mai vreau să lucrez în fotbal. Nu mai vreau să fiu la niciun club. O să merg cu ce știu eu să fac în continuare. Am un site de echipamente sportive, cu mănuși, tot ce înseamnă sport și mă voi concentra să îmi valorific imaginea. Am creat linia de echipament sportiv marca HDuckadam’86.

Nu voi mai activa nici în politică, am primit o ofertă de la domnul Robert Cazanciuc să fiu consilier pe probleme de sport la Senat, dar lumea e răutăcioasă, m-a asociat imediat cu PSD, cu politica”, a spus Helmut Duckadam.

Mărturia surpriză a lui Helmut Duckadam, după plecarea de la FCSB. „Lumea m-a asociat cu PSD”
Mărturia surpriză a lui Helmut Duckadam, după plecarea de la FCSB. „Lumea m-a asociat cu PSD”

Helmut Duckadam își folosește imaginea creată după finala de la Sevilla

„Eroul de la Sevilla” e un brand național, am putea spune. Acum, așa după cum spunea și fostul mare portar al Stelei, încearcă să-și valorifice imaginea. Și se pare că reușește. Helmut Duckadam a dat lovitura, după ce a încheiat un contract cu un lanț de cazinouri.

„Încerc să-mi folosesc imaginea, am reuşit să închei un contract foarte bun cu un lanţ de cazinouri”, a declarat Helmut Duckadam pentru Look Sport LIVE.

Helmut Duckadam măturisește că are experiență în ceea ce privește cazinourile.

„Într-un cazino am intrat foarte des, deoarece am avut rezidenţă americană şi stăteam cu fiica mea în America şi cu fosta soţie. Mergeam de trei ori pe săptămână la cazinoul din Arizona. Mergeam cu 20-30 de dolari la mine. Îi pierdeam, mergeam liniştit acasă. Cel mai mult am câştigat vreo 800-1200 de dolari.

Am fost şi în Las Vegas. Acolo am câştigat, într-o noapte de Revelion, cu soţia mea, aproximativ 1500 de dolari. Ne-am distrat. Înca o dată chiar am mers pentru distracţie. N-am mers să câştigăm pentru că, dacă mergi să câştigi sau încerci să mergi să câştigi, cu siguranţă nu vei reuşi”, a mărturisit fostul fotbalist.

Helmut Duckadam a colaborat 10 ani cu echipa patronată de Gigi Becali, din postura de președinte de imagine.

Urmăriți Impact.ro și pe