Mărturia cutremurătoare a mamei Roxanei, românca ucisă de rechin în Egipt. Ce dramă trăia fiica sa. „Suferea grozav”

Badea Violeta 05.07.2022, 08:22

Românca ucisă de rechin în Egipt se numea Roxana Donisan, lucra ca inspector superior la Executare silită în cadrul ANAF Suceava și era pasionată de călătorii. Părinții săi sunt devastați de pierderea fiicei lor și nu își pot reveni din șoc. Acum, mama Roxanei, cu ochii în lacrimi, a vorbit despre cum era copilul lor, despre pozitivitatea și energia pe care le transmitea. Cu toate că era mereu cu zâmbetul pe buze, femeia ascundea o mare suferință. Iată ce dramă trăia Roxana!

Suferința pe care o ascundea românca ucisă de rechin în Egipt

Roxana Donisan, în vârstă de 40 de ani, a fost atacată și ucisă de un rechin în Egipt. Cumplita moarte de care a avut parte femeia a șocat o țară întreagă.

Părinții acesteia au aflat de la televizor despre faptul că o româncă și-a pierdut viața în staţiunea în care se afla fiica sa. Apoi, polițiștii i-au anunțat că este vorba chiar despre copilul lor.

Dărâmată de durere, mama Roxanei povestește că fiica ei părea tot timpul pozitivă și plină de viață, însă, de fapt, ascundea o mare suferință. Cea care i-a dat viață româncei spune că fiica ei era nefericită din cauza singurătății.

„Mergea duminică de duminică la biserică. Suferea grozav că nu are pe nimeni. Îmi zicea: ‘Ce am mamă de nu mă iubește nimeni?”, a mărturisit mama Roxanei, la Antena 3.

Mama Roxana Donisan
Mama Roxana Donisan

„Am văzut la televizor şi mi-a sărit inima din loc”

Mama Roxanei Donisan a precizat că a aflat de la televizor despre faptul că o româncă a murit în Egipt și a tresărit. Apoi, de la oră la oră, informațiile au început să curgă. Ulterior, autoritățile au confirmat că e vorba de fata ei și toate speranțele s-au năruit.

„Azi trebuia să se întoarcă şi ieri, duminică, a fost să facă ultimul înot. Am văzut la televizor şi mi-a sărit inima din loc. Din oră în oră, televiziunile au anunţat că este o femeie româncă, în jur de 40 de ani.

Din momentul în care a venit poliția la ușă să ne ceară date personale și dacă într-adevăr locuiește aici, n-a trecut un sfert de oră şi m-a sunat consulul din Egipt, care, practic, a pus ştampila că e vorba de fata noastră.”, a mai mărturisit mama Roxanei, pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...