Martor cheie în ancheta Caracal! Iubitul Alexandrei, dezvăluiri neașteptate despre ziua dispariției tinerei: “Eu nu cred că este moartă”

Claudiu Surmei 27.09.2019, 16:02
Martor cheie în ancheta Caracal! Iubitul Alexandrei, dezvăluiri neașteptate despre ziua dispariției tinerei: “Eu nu cred că este moartă”

Iubitul Alexandrei Măceșanu va fi audiat de procurorii DIICOT, după ce avocatul Aurel Moldovan a făcut o solicitare în acest sens. Tânărul, care nu crede că Alexandra este moartă, susține că nu a fost încă anunțat că urmează să fie audiat în cazul Caracal.

Iubitul Alexandrei Măceșanu va fi audiat în cazul Caracal

Avocatul familiei Măceșanu s-a prezentat la DIICOT și le-a cerut procurorilor să îl audieze pe iubitul Alexandrei pentru a afla ce a discutat cu ea în ziua în care a fost răpită.

„Audierea unui martor cheie din dosarul de urmărire penală, este vorba de prietenul Alexandrei care trebuia să se întâlnească în data de 24 a şaptea anul acesta. (…) Nu avem indicii (că tânărul ar deţine informaţii, n.r.), tocmai de aceea dorim să dea o declaraţie, să vedem ce ştie, ce cunoaşte, ce a discutat înainte de data de 24 (iulie, n.r.) şi ce trebuia să facă în data de 24, unde trebuia să meargă”, a declarat avocatul.

Iubitul Alexandrei nu crede că tânăra este moartă și susține că nu a fost încă anunțat că urmează să fie audiat de procurorii DIICOT.

„Ar trebui să mă audieze ca să spun cum s-a întâmplat în ziua aceea. Urma să mă întâlnesc cu ea. Nu am mai vorbit cu ea după ce mi-a spus că ne vedem pentru că nu mi-a mai răspuns. Nu m-au anunțat că urmează să fiu audiat, nu am auzit nimic. Dar sigur că mă voi prezenta. Eu nu cred că Alexandra e moartă. Nu știu unde ar putea fi”, a declarat tânărul.

Avocatul familiei Măceșanu a precizat că nu știe dacă părinții fetei au suspiciuni cu privire la iubitul ei, dar acesta trebuie audiat pentru a se putea afla adevărul în cazul Caracal. Tânărul trebuia să se întâlnească cu Alexandra în locul din care Gheorghe Dincă a răpit-o.

Urmăriți Impact.ro și pe