Marius Tucă revine la TV. În ce rețea de cablu îl putem vedea

Rădulescu Valentin 13.08.2020, 13:57
Marius Tucă revine la TV. În ce rețea de cablu îl putem vedea

Marius Tucă va reveni din nou la TV. Prezentatorul este gata să deschidă noi emisiuni, dar nu oriunde, ci pe cel mai nou canal care va difuza știri în România. Pe ce rețea de cablu îl putem vedea?

Marius Tucă poate fi văzut din nou la tv

Marius Tucă și Ion Cristoiu ar urma să facă parte din noul post de televiziune a lui Adrian Sârbu, numit Aleph News. Potrivit proprietarului, postul va emite știri pure și nu va fi nici de cum unul plin de comentarii. Așadar, Marius Tucă este unul dintre pricipalii oameni care vor avea emisiuni la noul post tv a lui Adrian Sârbu.

Televiziunea de știri deținută de Adrian Sârbu s-a înțeles deja cu doi mari operatori de telecomunicații din România, se arată potrivit adevarul.ro, aceștia fiind Telekom și Vodafone. Înțelegerea cu Telekom este deja semnată, iar cea cu Vodafone nu a fost pentru moment încheiată. Totodată, Aleph News se află și în discuții cu cel mai mare operator din țară, RCS. Primul operator cu care Aleph News a semnat, a fost Ines, companie care se ocupă și de serviciile de transport a semnalului către restul operatorilor.

Marius Tucă revine la TV. În ce rețea de cablu îl putem vedea
Marius Tucă revine la TV. În ce rețea de cablu îl putem vedea

De când începe să emită Aleph News?

Postul tv va emite începând aproximativ cu data de 20 august. Acesta a primit săptămâna trecută autorizarea de la CNA, lucru ce arată că postul tv poate difuza oricând. Aleph News va ajunge în casele a aproximativ 2 milioane de români, potrivit abonaților pe care îi are Telekom ( 1,1-1,2 milioane de abonați ) și Vodafone ( 800.000 de abonați ).

„Canalul de știri este canal pur de știri pure și nu unul de comentarii. Este un canal care își propune să ofere o imagine nefiltrată a realității românești dar și globale. Va fi probabil primul canal cu semnificativ mai multe știri internaționale decât canalele actuale de știri. Vorbim de un canal care va avea să sperăm un produ de până la 100 de știri pe zi”, a spus Adrian Sârbu, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe