Marius Șumudică vrea să-și schimbe meseria. Anunțul care a pus Turcia pe jar

Cristian Cojocaru / 04.01.2021, 21:15
Marius Șumudică vrea să-și schimbe meseria. Anunțul care a pus Turcia pe jar

Tehnicianul Gaziantep a făcut un anunț care a pus Turcia pe jar. După ce a făcut senzație, Marius Șumudică se gândește să își schimbe meseria, asta după ce a reușit performanța de a aduce Gaziantep pe locul 3 în Super Lig.

Marius Șumudică își schimbă meseria

Tehnicianul se gândește deja la momentul retragerii, după ce a reușit perfomanța, ca după 15 etape jucate în sezonul 2020-2021 să aducă Gaziantep pe locul trei în clasament cu 28 de puncte. Dorința antrenorului este de a deveni analist TV la fel ca Ilie Dumitrescu, Gabi Balint sau Basarab Panduru. Totuși, antrenorul menționează că dorește să mai ocupe poziția de antrenor pentru încă doi – trei ani.

„Ca să fiu sincer, aș vrea să mai trag tare doi-trei ani. Și apoi să mă retrag spre familie. De 17-18 ani fac lucrul ăsta și nu am stat acasă. Am avut tot timpul de lucru, nu am stat. Nu am fost nici disperat după bani să aștept nu știu ce oferte. M-am dus să lucrez. Mi-a dat Dumnezeu harul ăsta de a mă face plăcut imediat. În ultimii șapte ani nu am fost demis de nicăieri, mi-am dus la sfârșit munca. Am zis 2-3 ani, hai să zic maximum 5 ani și vreau să mă opresc. Vreau să mă duc un analist pe la o televiziune, ceva de genul ăsta. Și să fiu aproape de fotbal, dar antrenoratul mă consumă foarte mult”, a declarat Marius Șumudică.

Tehnicianul se gândește deja la momentul retragerii, după ce a reușit perfomanța, ca după 15 etape jucate în sezonul 2020-2021 să aducă Gaziantep pe locul trei în clasament cu 28 de puncte
Tehnicianul se gândește deja la momentul retragerii, după ce a reușit perfomanța, ca după 15 etape jucate în sezonul 2020-2021 să aducă Gaziantep pe locul trei în clasament cu 28 de puncte

”M-am reapucat de fumat, după ce mă lăsasem 12 ani”

Antrenorul menționează că îi este greu departe de familie, iar pe baza stresului acumulat pe baza ultimelor partide, s-a reapucat de fumat. Faptul că este un tehnician implicat, trăiește fiecare moment al meciurilor dar și al antrenamentelor, Șumudică dorește să se mai relaxeze.

„Am albit repede, am pus la suflet. M-am reapucat de fumat, după ce mă lăsasem 12 ani. Sunt niște lucruri pe care le fac împotriva organismului meu, împotriva sănătății. Și mi-e foarte greu, pentru că nu sunt genul de antrenor care să nu mă implic și să stau pe bancă. Trăiesc la maximum fiecare meci, fiecare antrenament. Mi-e greu să stau departe de familie.”, mai adaugă Șumudică.

Acesta declară că fiul său îl ajută foarte mult, iar dorul de familie l-a făcut să-l coopteze în staff.

”De aceea l-am și cooptat pe fiul meu în staff, mă ajută. Eu și soția suntem de 27-28 de ani împreună. Săraca s-a chinuit. Mi-a crescut copiii, practic nu am avut timp. La un moment dat îmi era teamă că nu îmi spun nici tată. Aș vrea și eu să mă mai plimb, să mă relaxez”, a mai afirmat antrenorul care scrie istorie cu Gaziantep, arată prosport.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI