EXCLUSIV

Marius Bodochi face haz de necaz de rolurile negative pe care le interpretează. Ce surpriză artistică pregătește marele actor EXCLUSIV

Alexandru Catalan 18.05.2023, 22:39

Marius Bodochi a trecut printr-o perioadă a carierei în care i s-au încredințat cu precădere roluri negative. Mai ales în ceea ce privește aparițiile sale în pelicule cinematografice. Actorul „Naționalului” bucureștean a făcut foarte repede trecerea de la rolul sângeros al lupului cel rău din basmul lui Ion Creangă, „Capra cu trei iezi”, la un alt personaj „însetat de sânge”, fostul sultan Ahmed al III-lea, cel în fața căruia fostul domnitor român Constantin Brâncoveanu și întreaga sa familie de parte bărbătească au fost decapitați.

Rolurile negative, cele mai ofertante

„Am considerat mai mereu că rolurile negative sunt cele mai ofertante. Fiindcă ele te plasează mai bine în mintea spectatorului! Pe scurt, nu te uită lumea!”, afirmă Marius Bodochi pentru IMPACT.RO.

El spune că personajul lupului cel rău din pelicula inspirată din basmul lui Creangă, cea regizată de către Victor Canache, una primită foarte bine de marele public, nu i-a dat bătăi de cap, în ciuda faptului că rolul său a fost unul de factură horror.

„Tot ce am făcut în ultima vreme în cinematografie a fost cu sânge! Dar asta nu m-a deranjat câtuși de puțin. E frecție la picior de lemn să stai să te gândești prea mult asupra unui rol. Când mi se oferă un text, eu încerc să construiesc”, susține cunoscutul actor.

Pe de altă parte, Marius Bodochi găsește cu ușurință calea de a se amuza pe seama celor mai recente roluri ce i s-au încredințat: „Nu am orizonturi de așteptare și mă consider un om cu picioarele pe pământ. Ca atare, iau totul aici și acum. Fiindcă asta e tot ce contează, după mine! Și glumind puțin, și sângele poate fi dulce. Nu la fel ca mierea, dar tot e dulce!”.

A și refuzat unele propuneri în ultima vreme

Nu ascunde faptul că a mai și refuzat în ultimele luni câteva propuneri: „Am acceptat rolul pe care Dan Pița mi l-a încredințat în pelicula dedicată fostului domnitor Constantin Brâncoveanu, acolo unde joc rolul unui alt bărbat sângeros, cel al sultanului din epocă cu care s-a confruntat voievodul nostru. Cred că pelicula va fi în curând lansată. Dar am refuzat și alte propuneri. Una inclusiv într-un serial de televiziune, dar nu doresc să comentez nimic pe seama acestui fapt”.

Marius Bodochi a vorbit astfel foarte succint despre zvonurile care susțin că ar fi solicitat să apară în serialul „Clanul” al celor de la PRO TV, în care, culmea, i s-ar fi încredințat tot un rol negativ, dar în final a preferat să refuze propunerea primită.

S-a ales cu un mic tatuaj în urma unui alt serial tv

În palmaresul său figurează apariția într-un alt serial de succes, „Clanul Sprânceană”, difuzat cu ceva mai bine de 15 ani în urmă de către Antena 1, unde a jucat rolul lui Toni, șeful clanului. În acea perioadă, actorul a ales să-și facă și un mic tatuaj, „ingredient” obligatoriu aproape pentru personajul căruia trebuia să-i dea viață. El a ales atunci însă un tatuaj foarte mic, un simbol tribal, la a cărui alegere nu a contribuit nimic special, după cum el însuși mărturisea, ci doar inspirația sa de moment. Tatuajul se află pe brațul său stâng, aproape de umăr.

Urmăriți Impact.ro și pe