Marion Cotillard, protagonista filmului Contagion, infectată cu noul virus. Care este starea actriței

Iancu Andreea / 28.05.2020, 12:59

Se pare că vorba “viața bate filmul” este perfectă pentru situația în care se regăsește Marion Cotillard. Actrița, care a jucat un rol principal într-un film despre izbucnirea unei pandemii, a fost diagnosticată cu COVID-19. Marion și soțul său au fost testați pozitiv cu noul coronavirus și dezvăluie cum se simt.

A doua pandemie din viața lui Marion Cotillard

În 2011 era lansat filmul “Contagion”, în care apar numeroase nume celebre. Filmul, regizat de Steven Soderberg, aducea în discuție o epidemie izbucnită în China din pricina unui virus ucigaș. În timp ce epidemiologii încearcă să găsească un vaccin, boala se extinde la nivel global și duce la crearea haosului. Actrița Marion Cotillard interpretează chiar rolul unui epidemiolog, în căutarea unei soluții pentru a combate virusul.

De pe platourile de filmare, la viața reală, actrița pare să retrăiască scenariul Contagion. Marion Cotillard a fost depistată cu COVID-19, iar anunțul a fost făcut chiar de soțul său. Guillaume Canet a dezvăluit pe contul său de Instagram că el și actrița au făcut o formă ușoară a bolii, conform Mediafax.

Actrița a jucat un rol în filmul
Actrița a jucat un rol în filmul “Contagion”, având ca subiect izbucnirea unei pandemii
Foto – Contagion

Și alte nume celebre s-au îmbolnăvit de COVID-19

Se pare că mulți actori de la Hollywood au trecut printr-o perioadă dificilă. Din pricina pandemiei, mulți dintre ei au ajuns să fie diagnosticați pozitiv. Matt Damon, colegul de platoul al lui Marion Cotillard, a fost și el afectat de noul coronavirus. Fiica cea mare a acestuia a fost diagnosticată cu COVID-19, dar s-a vindecat între timp. Alte nume celebre care au experimentat boala au fost Tom Hanks și soția sa, Andrea Bocelli sau Prințul Charles ori Pink.

Din păcate, virusul nu face o selecție, și nu afectează doar oamenii obișnuiți. Din fericire, celebritățile au avut de-a face cu forme ușoare spre medii, care le-au permis o refacere rapidă. Măsurile de prevenire a răspândirii trebuie totuși urmate, astfel încât pandemia să poată fi controlată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI