Mario Iorgulescu, mesaj dur: “Nu am de ce să mă întorc la falsitate şi bătaie de joc”. Ce spune fiul șefului LPF despre România

Redacția IMPACT 03.10.2019, 10:49
Mario Iorgulescu, mesaj dur: “Nu am de ce să mă întorc la falsitate şi bătaie de joc”. Ce spune fiul șefului LPF despre România

Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, transmitea mesaje dure la adresa României pe vremea când se afla în străinătate. El se arăta deranjat de țara în care, potrivit spuselor sale, “toată lumea se crede rege pe burtă goală”.

Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, a revenit în atenția publică odată cu accidentul rutier mortal pe care l-a provocat pe 8 septembrie. El a lovit frontal o altă mașină, iar în accident și-a pierdut viața un tânăr de 24 de ani.

Mario Iorgulescu se arăta deranjat de România pe vremea când se afla la studii în Elveția. O postare din 2016 arată că fiul șefului LPF privea cu dispreț spre România și spunea că nu mai are de gând să se întoarcă niciodată aici.

Totuși, s-a întors și a provocat un accident mortal, după ce s-a urcat băut și drogat la volan.

Mario Iorgulescu, mesaj dur pentru România

Mario Iorgulescu se află în continuare sub atenția medicilor specialiști. Starea lui este una critică
Mario Iorgulescu se află în continuare sub atenția medicilor specialiști

“Mă tot întreba lumea: „în ţara când mai ajungi?“. Nu, mulţumesc, am foarte puţini prieteni adevăraţi în ţară, printre care sunt părinţii mei şi vărul meu Erwin. În rest, toţi sunt mai devreme sau mai târziu falşi…Eu nu mai vreau să trăiesc o viaţă falsă…Nu am de ce…   *Aici în Geneva, m-am apucat să lucrez în diferite locuri, am tot ce vreau şi fac ce îmi place, nu am de ce să mă întorc la falsitate şi bătaie de joc unde toată lumea se crede rege pe burtă goală şi fără să aibe puţină demnitate.    *Îmi cer scuze anticipat faţă de cei care nu sunt incluşi în acest mesaj. Nu vreau să mai continui că am foarte multe de spus, le mulţumesc din suflet părinţilor mei pentru oportunitatea asta şi cam atât am de spus, îmi cer scuze încă o data faţă de oamenii care nu sunt parte din categoriile menţionate mai sus. O zi bună va doresc tuturor” – postare Mario Iorgulescu, 2016.

Mario Iorgulescu se află internat într-o clinică din Milano, Italia. După accidentul pe care l-a provocat, el a ajuns în stare gravă la spitalul Elias, dar recent familia sa a decis să-l transfere în străinătate.

Medicii bucureșteni nu recomandau transferul, dar familia sa a insistat. 

Urmăriți Impact.ro și pe