VIDEO

Mario Camora și-a anunțat retragerea. „Nu vreau să merg pe teren”. Ce plan are căpitanul lui CFR Cluj după ce va „agăța ghetele în cui”

Sorin Barbu 11.03.2022, 13:04
Mario Camora și-a anunțat retragerea. „Nu vreau să merg pe teren”. Ce plan are căpitanul lui CFR Cluj după ce va „agăța ghetele în cui”

Mario Camora are 35 de ani și se gândește la retragere. Nu vrea să renunțe acum, ci în anul 2025 când va avea 38 de ani. Căpitanul formației CFR Cluj a dezvăluit, într-un interviu acordat Playsport.ro, că după ce va spune „adio” carierei de jucător vrea să fie antrenor. Poate chiar la formația din Gruia.

Mario Camora și-a anunțat momentul retragerii

Mario Camora vrea să joace fotbal până la 38 de ani și a decis să se retragă în anul 2025. Mai are contract cu CFR Cluj încă doi ani, dar speră ca gruparea ardeleană să-i mai ofere o înțelegere pe încă un an, în așa fel încât să poată juca la formația din Gruia ultimul său meci.

„Mai am două sezoane și sper să mă mai lase picioarele să joc. Mă simt bine fizic, nu am fost un jucător cu accidentări grave și mă bucur pentru asta. Voi mai avea doi ani și, dacă se poate, încă unul. Încercăm.

Dar ca să mă plimb pe teren, nu o să fac niciodată asta!”, a dezvăluit căpitanul formației CFR Cluj, în exclusivitate pentru PlaySport.ro.

Povestea tristă a lui Mario Camora, primul fotbalist naturalizat care a jucat în naționala României. Ce s-a întâmplat cu familia lui

Mario Camora a decis și ce va face după ce va renunța la cariera de jucător și a recunoscut că își dorește foarte tare să devină antrenor.

„Când ajungi la vârsta mea trebuie să te gândești la viitor. Vreau să fac o carieră în antrenorat. Ăsta e obiectivul meu. După ce mă las vreau să mai petrec timp cu familia mea, apoi vreau să mă fac antrenor”, a mai declarat Mario Camora, în interviul acordat pentru PlaySport.

Mario Camora a ajuns în România în anul 2011. A semnat cu CFR Cluj după ce s-a despărțit de Naval, formație din liga a doua din Portugalia.

Și-a ajutat echipa să câștige cinci titluri, o cupă a României și două Supercupe, dar a adunat multe partide în Champions League și în Europa League. 417 meciuri a jucat în tricoul campioanei României unde a marcat 10 goluri și a oferit 35 de pase decisive.

După ce primit cetățenia română a fost și convocat la echipa națională unde a evoluat în trei partide.

Urmăriți Impact.ro și pe