Marina Voica are o pasiune neașteptată la 86 de ani. Obiceiul din tinerețe la care nu vrea să renunțe sub nicio formă. „Îmi place foarte mult” (Exclusiv)

Ioana Bucur 07.10.2022, 19:40

La cei 86 de ani abia împliniți, îndrăgita artistă are un suflet tânăr, dornic de noi aventuri. Jurnaliștii redacției Playtech – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, ce pasiune neașteptată are Marina Voica. Interpreta a dezvăluit că este vorba despre un obicei pe care îl are încă din tinerețe și la care nici nu se gândește să renunțe prea curând.

Ce face Marina Voica la vârsta de 86 de ani

Marina Voica rămâne una dintre cele mai apreciate interprete de muzică ușoară din România. Cu o carieră ce se întinde pe mai bine de jumătate de veac, artista se bucură acum din plin de micile plăceri ale vieții.

Recent, și-a cumăpărat o nouă mașină, un Volkswagen Beetle, fosta „Broscuță” cum era cunoscut acest model cu ceva timp în urmă, la volanul căreia se urcă cu mare plăcere de fiecare dată când are de făcut un drum prin Breaza.

În ciuda vârstei din buletin, Marina Voica a subliniat, într-un interviu acordat în exclusivitate jurnaliștilor redacției Playtech – Impact.ro, că are încă „vederea bună și reacții normale”, ceea ce îi dă încredere să nu renunțe la statutul de șofer.

„Am încă vederea bună și reacții normale. Iar asta mă face să mă urc cu încredere la volanul mașinii mele, un model nou, pe care mi l-am cumpărat destul de recent.

E un Volkswagen Beetle, la care apelez ori de câte ori mă deplasez prin Breaza, să-mi fac în special cumpărăturile, fiindcă nu mai pot să car, la vârsta mea!

Așa că ori de câte ori merg la piață sau la magazinele din oraș, mă ajut de ea”, deschide subiectul cunoscuta artistă, potrivit playtech.ro.

Marina Voica are o pasiune neașteptată la 86 de ani. Obiceiul din tinerețe la care nu vrea să renunțe sub nicio formă. „Îmi place foarte mult” (Exclusiv)
Marina Voica

„Toate astea fac parte din normalitate”

Marina Voica și-a obținut permisul de conducere în anul 1976, pe vremea când locuia în București.

„Pe vremea acea adoram să merg cu mașina la mare. Mergeam des pe distanța București-Mangalia fără nicio oprire. Și știți de ce? Fiindcă adoram să depășesc camioanele și când vedeam cât de multe erau în trafic nu mai voiam decât să ajung cât mai repede la destinație.

Dacă aș fi făcut și cel mai scurt popas, ar fi însemnat să mă iau iar la trântă cu ele. E drept, ajungeam frântă la mare, dar ajungeam!”, adaugă Marina Voica.

Evident, în atâtea decenii de înfruntat traficul, drumurile lungi, incidentele neplăcute au fost inevitabile.

„Cine spune că are carnet auto de multă vreme și susține că nu a avut niciun fel de incident, cred că exagerează! La viața mea, am și tamponat mașini, din vina mea, dar am fost și lovită. Toate astea fac parte din normalitate și ca atare mi s-au întâmplat și mie!”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...