EXCLUSIV

Marina Almășan, acuzații grave la adresa soției lui Victor Socaciu. Ce nu ar fi făcut pentru artist:„Femeia aia e și ea mamă” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 28.12.2021, 14:22
Marina Almășan, acuzații grave la adresa soției lui Victor Socaciu. Ce nu ar fi făcut pentru artist:„Femeia aia e și ea mamă” EXCLUSIV

Căsătorită timp de 16 ani cu Victor Socaciu, Marina Almășan o acuză pe Brândușa Simion că cei trei copii ai regretatului artist, cele două fiice din căsătoriile anterioare și Victor, băiatul său, nu au fost anunțați că tatăl lor se afla internat în stare gravă în spital, pentru a-și putea lua adio de la părintele lor.

Marina Almășan vine cu acuzații grave la adresa soției lui Victor Socaciu

Victor Socaciu, în vârstă de 68 de ani, s-a stins ieri din viață, pe un pat de spital, după ce a stat în comă aproximativ o lună de zile. Acesta a murit fără a-și lua adio de la cei trei copii ai săi, pe care-i are din trei căsători, și anume Iulia, fiica cea mare (40 de ani), din mariajul cu prima soție, cu Doina, Alessia Ana-Maria, fata cea mică (33 de ani) și Victor (23 de ani). Căsătorită timp de 16 ani cu Victor Socaciu, Marina Almășan o acuză pe Brândușa Simion, ultima soție a lui Socaciu, că cei trei copii ai regretatului artist nu au fost anunțați că tatăl lor se afla internat în stare gravă în spital, pentru a-și putea lua adio de la părintele lor.

„Victor e trist și luat prin surprindere. Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați. Este nedrept să nu li se spună să poată veni să-l vadă. Femeia aia e și ea mamă de copii, ar fi trebuit să se gândească la faptul că copiii au dreptul să-și vadă părintele la despărțire”, a declarat Marina Almășan pentru impact.ro.

Marina Almasan vine cu acuzatii grave la adresa sotiei lui Victor Socaciu
Marina Almasan vine cu acuzatii grave la adresa sotiei lui Victor Socaciu

Când va fi înmormântat

Sicriul cu corpul neînsuflețit al lui Victor Socaciu se află depus la Sala Palatului, acolo unde prietenii apropiați și toți cei care l-au apreciat, își pot lua adio de la artist. „Din ce am înțeles, înmormântarea va avea loc poimâine, la Cornu. Nu cunosc însă mai multe amănunte”, ne-a mai spus Marina Almășan.

La scurt timp după ce fiica lui Victor Socaciu a anunțat că artistul s-a stins din viață, Marina Almășan a postat pe contul personal de Facebook o imagine veche cu ei doi și cu fiul lor, care pe vremea aceea era doar un bebeluș. Prezentatoarea de la TVR 1 a transmis și un mesaj emoționant, spune că se gândește mai ales la fiul ei care suferă la pierderea tatălui.

„Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare, la venirea pe lume. Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica. Drum lin spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea. ? Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ți poarte numele. Și dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici, de pe pământ… Îți mulțumesc pentru cântecul pe care, cândva, într-o altă viață, mi l-ai dăruit”, a transmis Marina Almășan.

Urmăriți Impact.ro și pe